Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Lohikäärmepuiston Lohis-kerho

Leikkipuisto Lohikäärmepuistossa järjestetään kerhotoimintaa kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille.
Kerho toimii tiistaisin ja torstaisin klo 9.00-11.30. Kerhon toimintakausi alkaa 1.9.2021 ja päättyy toukokuun lopussa. Kerhoissa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Leikkitoiminnan kerhon tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhossa leikitään, lauletaan,  luetaan satuja ja loruja, pelataan ja askarrellaan. Toiminnan pääpaino on leikillä. Kerhossa syödään kotoa tuodut pikku eväät.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen esitteestä tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Jyrki Rönköltä, jyrki.j.ronkko@hel.fi, puh. 09 310 69929.


 


 


  
04.03.2022 11:21