Suoraan sisältöön

Leikkitominnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Alueen kerhotarjonnasta 2022-23 saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Juha-Matti Grönlundilta juha-matti.gronlund@hel.fi sekä p. 09-31058514


Leikkipuisto Linnunradan kerho Pikkukarhut:

Pikkukarhut kokoontuvat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11.30.
Pikkukarhut seikkailevat ulkona ja sisällä leikkien, laulaen, loruillen sekä askarrellen. Kerhokavereiden kanssa yhdessä on myös mukavaa nauttia eri vuodenajoista ja juhlista. Pikkukarhuilla on mukana säänmukaiset ulkovaatteet, sekä eväät repussa. 


18.08.2022 10:38