Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Linnunrata

Linnunradantie 8
00740 Helsinki
PL 74998, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 57414
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Linnunrata

Leikkipuisto Linnunrata

Leikkipuisto Linnunrata

lp.linnunrata@hel.fi
Avoinna arkisin ma-pe klo 9-16

Asiakastiedote 31.3:Leikkipuistojen leikkitoiminnan kerhot suljetaan huhtikuuksi 2021

Leikkipuisto Linnunradan (Linnunradantie 8) päärakennuksen ilmanvaihtojärjestelmä uusitaan kesän 2021 aikana.
Rakennustyöt tehdään 6.4.–30.9. Päärakennus ei ole käytössä töiden aikana. Lisäksi osa päärakennuksen ympäröivästä piha-alueesta rajataan työmaan käyttöön. Koululaisten iltapäivätoiminta ja leikkitoiminnan kerho jatkavat ulkotoimintana remontin ajan. Tiedote 24.3.21

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuiston sisätilat ovat suljetut muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerholta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmältä.

Leikkipuiston tiloja vuokrataan vain lasten ja nuorten harrastustoiminnan ryhmien käyttöön.Asiakastiedote 10.6.20 Muutoksia leikkipuisto Linnunradassa

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Linnunradassa on kaksi pihaa. Yläpihalla on leikkipuiston päärakennus sekä takkatuparakennus.  Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline.  Alapihalla on sählymaalit, iso hiekkakenttä, ajorata ja käytössä on leikkipuiston pyöriä aukioloaikana.


Takkatuparakennuksessa takkatupa jossa voi puiston aukioloaikoina lämmittää ja nauttia eväitä. (tällä hetkellä takkatupa ei ole avoimessa käytössä)

Alapihalla on kesäaikana lasten kahluuallas.

Talvisin alapihalla on luistinrata.
31.03.2021 14:38