Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Linja

Toinen linja 6
00530 Helsinki
PL 53977, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 42570
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Linja

Leikkipuisto Linja

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.


lp.linja@hel.fi

p. 09 310 42570

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.30 16.30 

(Koululaisten loma-aikoina ma-pe klo 9.00 16.00)


Leikkipuistojen ja perhetalojen sisätilat, leikkipuistojen piha-alueet, kiinteät leikkivälineet ja pihalelut ovat lasten ja perheiden käytössä. Aamupäivisin järjestämme viikko-ohjelman mukaista toimintaa pikkulapsiperheille ja iltapäivisin ohjamme koululaisten toimintaa. Aamupäivätoimintoihin ei tarvise ilmoittautua etukäteen. Puistossa on pieni ryhmähuone, jossa voi lämmittää omia ruokia ja keittää kahvia/teetä. 

Leikkipuisto Linjan viikko-ohjelma

Maanantai klo 10.30-11.15 Pienten biisit

Musiikkituokio kaikenikäisille toistaiseksi ulkona/sisällä säätilan mukaan. 

Tiistai klo 10-11.30 Taapero-aamu

Toimintaa yli 1-vuotiaille sisällä tai ulkona säätilan ja toiminnan mukaan.  

Keskiviikko klo 10-11.30 Vauva-aamu

Touhua alle 1-vuotiaille sisällä. 

Torstaina klo 10-11.30 Tänään leikitään!

Vaihtuva teemaleikki kaikenikäisille ulkona tai sisällä säätilan ja toiminnan mukaan. 

Perjantai klo 10-11.30 Perheperjantai

Perheperjantaissa on ohjattua toimintaa vaihtuvin teemoin kaikenikäisille sisällä tai ulkona toiminnan ja säätilan mukaan.


Tilavaraukset 

Leikkipuisto Linja perehdyttää vuokralaisia tilojen käyttöön aina perjantaisin klo 9.

Leikkipuisto Linjan tilaa voi varata esimerkiksi perhejuhliin, toiminnan järjestämiseen ja kokouksiin arki iltaisin alkaen klo 17 ja viikonloppuisin vapaasti. Tilavaraukset tehdään suoraan leikkipuistoon sähköpostitse tai puhelimitse.  Tilojen vuokraaminen edellyttää perehdytyksessä käymistä ja vuokrasopimuksen täyttämistä. 

Lisätietoja vuoraamisesta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/leikki-ja-avoin-toiminta/leikkipuistot/vuokraaminen/


Varhaiskasvatuksen paperihakemusten vastaanotto

Varhaiskasvatuksen palveluohjausyksikkö aloittaa toiminnan 4.10. ja samaan aikaan Asti-asiointipalvelu tulee käyttöön myös suomenkieliseen varhaiskasvatukseen haettaessa. Paperihakeminen on edelleen mahdollista ja leikkipuistot ottavat hakemuksia vastaan. 

Lisätietoa Astista ja palveluohjausyksiköstä löydät Helmen uutisesta


Kuvaus leikkipuisto Linjasta

Leikkipuisto Linjan piha-alue on aidattu. Linjan pihalta löytyvät hiekkalaatikko, jalkapallokenttä, liukumäkiä, vauvakeinut, isoja keinuja, kiipeilyteline, kiipeilyverkko ja uima-allas. Talvisin kenttä jäädytetään luisteluradaksi. Leikkipuistoon pääset hyvin julkisilla kulkuvälineillä, puiston vierestä löytyy maksullinen parkkipaikka.

Leikkipuiston ohjelman ajankohtaiset asiat ja tarkemmat toiminnan sisällöt päivitetään Facebookissa ja instagramissa sekä leikkipuisto Linjan nettisivuilla. 


Stadin leikkipuisto verkossa lapsille ja lapsiperheille löytyy Helsinki-kanavalta, kohdasta Videosarjat nimellä Tänään leikitään leikkipuistossa. 


https://www.facebook.com/pages/category/Playground/Leikkipuisto-Linja-346300358808690/

https://www.instagram.com/leikkipuistolinja/?hl=fi


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

12.12.2022 10:55