Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Linjan toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut. Vauva-aamu on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille vanhempineen. 

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Maanantain Pienten biisit -musiikkituokioon klo 10.30-11

Keskiiviikon Vauva-aamuun klo 10-11.30

Vauva-aamuun ennakkoilmoittautuminen tekstiviestillä p. 09 310 42570. Vapaita paikkoja voi kysellä ennen tuokion alkamista myös suoraan ovelta. Rajattu osallistujamäärä. 

Tarkempi tieto ohjelmien sisällöstä löytyy Facebookista. Seuraa myös instagramia. 

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.

Kallio-Pasila-Vallila-alueen vauvaperhetoiminta

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.
02.10.2020 12:57