Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Toistaiseksi leikkipuiston sisätilat, myös wc-tilat ovat suljettuna pikkulapsiperheiltä!

Aamupäivien ohjelmana on arkisin Pihapuuhia klo 10-11, pihalelut ovat kaikkien käytössä. Pihapuuhat sopivat kaikenikäisille ja toteutetaan väljästi toimien puistossa.

(sisätiloja saavat käyttää ainoastaan iltapäivätoiminnassa olevat koululaiset ja leikkitoiminnan kerholaiset)

Vauvaperhetoimintaa järjestetään toistaiseksi etänä Teamsin kautta. Vauvaperhetoiminta on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle.

Leikkipuisto Linjaan ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita. Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Toistaiseksi uniohjausta järjestetään etänä Teamsin kautta. Seuraa leikkipuistojen facebook -sivuja tai tapahtumakalenteria.
29.03.2021 13:17