Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Leikkipuisto Linjaan ovat kaikki vauvaperheet tervetulleita. Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.


Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Vauva-aamuun keskiviikkoisin klo 10.00-11. 30. Ohjatun tuokion jälkeen vauvaperheillä mahdollisuus käyttää tilaa vapaaseen leikkiin, yhdessäoloon ja ruokailuun.  Vauvatuokiot järjestetään sisätiloissa, toimintaan ei tarvitse ilmoittautua.

Toiminnan sisällöistä tiedotamme Facebookissa ja Instagramissa. 

https://m.facebook.com/Leikkipuisto-Linja-346300358808690/

https://www.instagram.com/leikkipuistolinja/?hl=fi

Vauvatuokiossa lauletaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään ja jaetaan ajatuksia vauva-arjesta. Ohjelmaa toteutetaan kävijöiden toiveiden mukaisesti ja välillä ohjelmassa on myös esimerkiksi sosemaalausta, taikataikinapainantaa, tanssia, juhlia tai vierailevia keskustelijoita. Toiveita ja ideoita voi vapaasti esittää Linjan ohjaajille. 

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Seuraa leikkipuistojen facebook -sivuja tai tapahtumakalenteria.
01.09.2022 12:39