Suoraan sisältöön

Toimintaa lapsiperheille

Toistaiseksi leikkipuiston sisätilat, myös wc-tilat ovat suljettuna pikkulapsiperheiltä!

Aamupäivien ohjelmana on arkisin Pihapuuhia klo 10-11, pihalelut ovat kaikkien käytössä. Pihapuuhat sopivat kaikenikäisille ja toteutetaan väljästi toimien puistossa.

(sisätiloja saavat käyttää ainoastaan iltapäivätoiminnassa olevat koululaiset ja leikkitoiminnan kerholaiset)

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja ei toistaiseksi vuokrata muille kuin lasten harrastustoimintaa järjestäville seuroille tai järjestöille. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Tulevaa toimintaa:


29.03.2021 13:24