Suoraan sisältöön

Toimintaa lapsiperheille

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Alueemme Kallio-Pasila-Vallilan leikkipuistojen yhteisestä pikkulapsiperheiden esitteestä löydät alueemme kahdeksan leikkipuiston aamupäivien tuokiot ja leikkitoiminnan kerhot.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Leikkipuisto Linja

ma

10:00

ti

10:00

ti

12:00

Säpinää koululaisille - Retki Malmitaloon elokuviin: Dumbo

Leikkipuisto Linja

Lähdetään elokuviin koululaisten kanssa! Rajattu osallistujamäärä ja ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla tai puhelimitse.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ke

10:00

ke

13:00

Säpinää koululaisille - Leivotaan yhdessä!

Leikkipuisto Linja

Leivotaan ja nautitaan leipomisista yhdessä koululaisten kanssa.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

JAA
28.08.2019 13:32