Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Lampi

Leikkikuja 4
00940 Helsinki
+358 9 310 21533
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Lampi

Leikkipuisto Lampi

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme on kaikille avointa. Tervetuloa!

Leikkipuisto Lampi: sisätilat Leikkikuja 4, 00940 Helsinki, piha-alue Lampi-Lettopolun kulma

puh. 09 310 21533

lp.lampi@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9 - 16


Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.  Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.

 

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

 

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä sekä ulkona ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian.


Ilmoittaudu pikkulapsiperheiden tuokioihin sähköpostilla lp.lampi.fi tai puistossa suoraan ennen tuokion alkamista. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.


Leikkipuiston sisätila, huoltorakennuksen sisätila sekä osa piha-alueesta on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmän käyttöön klo 12-16.00 välisenä aikana. Leikkipuiston huoltorakennuksesta löytyy kesäaikana wc ja talvisin wc löytyy leikkipuiston sisätilasta, joka sijaitsee vähän kauempana varsinaisesta piha-alueesta.

  

Leikkipuisto Lammen piha on avattu uudistettuna heinäkuussa kesällä 2020. Pienempien hiekkalaatikon yhteydestä löytyy laiva, jossa voi leikkiä hiekkaleikkejä. Pihalta löytyy hämähäkkikeinuja, vauvakeinuja, tavallisia keinuja sekä useampia erilaisia kiipeilytelineitä ja kiipeilyrata kiivettäväksi. Leikkipuisto Lammessa on pyöräilyrata sekä kahluuallas kesäisin. Pallolajeja varten on koripalloteline sekä hiekkakenttä jalkapallon pelaamiseen. Puiston nurmialueella löytyy useampi frisbeegolf kori.

 

Leikkipuistoon pääsee metrolla tai bussi 560:lla Kontulan ostoskeskukseen, josta on noin 10 minuutin kävelymatka kevyen liikenteen väylää pitkin.


 .Poikkeuksellisista päivistä ja tuokioista ilmoitamme tarkemmin myös Facebookissa. 
Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


 
09.09.2020 11:35