Suoraan sisältöön

Kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma ryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon toiminta ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta


Leikkipuisto Lahnalahdessa toimii Kultakala-kerho

Kultakala-kerhon toiminta-aika on ti-pe klo 9.00-11.30. Koulujen loma-aikoina kerhoa ei ole.

Kerhopäivä aloitetaan ulkoilulla aidatulla pihalla. Ulkoilun aikana leikimme ulkoleikkejä, laulamme ja liikumme. Ulkoleikkien jälkeen siirrytään leikkipuiston sisätiloihin syömään välipalaa. Välipalan jälkeen leikimme sisätiloissa, luemme kirjoja, askartelemme sekä laulamme ja loruilemme. Kerhopäivä loppuu loppulauluun. Lukukauden aikana myös retkeilemme satunnaisesti mm. kirjastoon.

Kerhoon liittyviä asiota: kerholainen tarvitsee säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja jalkineet. Varavaatteet ja sisätossut voi jättää kerhokoriin eteiseen, eväät ja kerhovihon kerholainen tuo repussa joka päivä mukanaan tullessaan kerhoon. Vaatteet, jalkineet, reppu ja eväsrasia on hyvä nimikoida.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan kerhotiedotteella sähköpostitse.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Tiina Mesiniemeltä, tiina.mesiniemi@hel.fi, puh. 09 310 74094.21.03.2022 10:44