Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Lahnalahti

Särkiniementie 29
00200 Helsinki
PL 20914, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 44397
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Lahnalahti

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. 

lp.lahnalahti@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30

Poikkeukset koululaisten loma-aikoina jolloin puisto on avoinna klo 9-16.

KESÄ LEIKKIPUISTO LAHNALAHDESSA

Leikkipuisto Lahnalahti on auki koko kesän (3.6.— 6.8.) klo 9-16.

Järjestämme myös kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa alla olevissa kuvissa.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä: www.hel.fi/palvelukeskusTulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Lahnalahden pihalla on kesäisin sählynpeluu mahdollisuus ja lämpimillä säillä myös vesileikkejä. Leikkipuiston piha-alueella on liukumäki ja kiipeilytelineitä sekä keinuja. Leikkipuistossa on myös pienempi aidattu alue missä on pienten liukumäki sekä heilurikeinuja.
JAA
21.05.2019 14:43
hsl-logo Reittiopas.fi

: