Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kurranummi

Kotinummentie 51
00730 Helsinki
PL 73995, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 58090
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kurranummi


Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. 

lp.kurranummi@hel.fi  

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.00

KESÄ LEIKKIPUISTO KURRANUMMESSA
Leikkipuisto Kurranummi on auki koko kesän (3.6.— 6.8.) klo 9-16.
Järjestämme myös kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä: https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi

Leikkipuisto Kurranummen piha-alue on osittain aidattu. Käytössä on kokonaan aidattu pienten alue, hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, keinut ja kiipeilyteline. Isompien alueella on kiipeilyverkko, pyörivä roikuntateline, kiikkulauta, keinut ja tasapainopuomeja. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Puiston aukioloaikana voit käyttää puiston leluja. Lasitetulla terassilla on pöydät,tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.
Kesäisin uima-altaassa on vesi.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

JAA
25.06.2019 14:48
hsl-logo Reittiopas.fi

: