Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kimmo

Turjantie 3
Helsinki
PL 61972, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 52624, 040 334 4177
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kimmo

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

lp.kimmo@hel.fi


KESÄ LEIKKIPUISTO KIMMOSSA

Leikkipuisto Kimmo on avoinna 3.6.  28.6 klo 9 16 

Alueemme Kallio-Pasila-Vallilan leikkipuistoista koko kesän ovat avoinna Linja, Lehdokki, Intia ja Arabia, kesäkuun Sanna ja Kimmo.

Järjestämme myös kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Ilmoita huoltajan yhteystiedot ohjaajille.

Leikkipuisto Kimmon koululaisten päiväleirit ovat täynnä.


Kesäruokailu 3.6.−2.8. Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä:

www.hel.fi/palvelukeskus/fi


Lapsiperheet
Vauvaperheet
Leikkitoiminnan kerho
Koululaiset

Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Kimmon aidatulla pihalla on nurmialueita, pieni metsikkö, pensaikkoa, kiipeilytelineitä, keinut, vauvakeinut, pieni liukumäki, koripalloteline. Puiston auki ollessa käytössä on erilaisia leikkivälineitä. Hiekkalelulaatikkoon voi teettää oman avaimen, jolloin laatikon tavaroita voi käyttää myös puiston ollessa suljettu. Talvisin hiekkakenttä jäädytetään sään salliessa.JAA
29.05.2019 16:57
hsl-logo Reittiopas.fi

: