Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kimmo

Turjantie 3
00610 Helsinki
PL 61972, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 52624
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kimmo

Leikkipuisto Kimmo

Leikkipuisto Kimmo
lp.kimmo@hel.fi

Leikkipuisto Kimmo on suljettu ajalla 6.6.-10.8.2022.

Ohjattuija tuokioita ja toimintaa lapsiperheille ja koululaisille järjestämme:
koko kesän (6.6.-10.8.2022) leikkipuisto Arabiassa ja Intiassa.
6.6.-1.7.2022 leikkipuisto Linjassa ja Sannassa.
4.7.10.8.2022 leikkipuisto Brahessa ja Lehdokissa.


Tutustu leikkipuistojen kesäsivustolla aukioloihin, koululaisten päiväleiritarjontaan ja kesäruokaan. 
www.hel.fi/leikkipuistojen-kesa


Tervetuloa nauttimaan leikkipuistosta kesällä 2022!Ilmoittautuminen syksyn 2022 maksuttomaan leikkipuistojen koululaisten toimintaan on 21.3-22.4.2022. Lisätietoa löytyy valikon kohdasta koululaiset.


Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuisto Kimmon tiloja ei vuokrata toistaiseksi.Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:


Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.Leikkipuisto Kimmon aidatulla pihalla on nurmialueita, pieni metsikkö, pensaikkoa, kiipeilytelineitä, keinut, vauvakeinut, pieni liukumäki, koripalloteline. Puiston auki ollessa käytössä on erilaisia leikkivälineitä. Hiekkalelulaatikkoon voi teettää oman avaimen, jolloin laatikon tavaroita voi käyttää myös puiston ollessa suljettu. Talvisin hiekkakenttä jäädytetään sään salliessa.

Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia
Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform
We accept paper applications to early childhood education03.06.2022 15:28