Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kimmo

Turjantie 3
00610 Helsinki
PL 61972, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 52624
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kimmo

Leikkipuisto Kimmo

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.

Kaikki leikkipuiston ohjattu toiminta on kiinni leikkipuiston sulkuajan. Ohjattua toimintaa on mm. kerhotoiminta, uniohjaus, vauvaperhetoiminta, avoin iltapäivätoiminta, Kotiva-kurssit sekä Kotoklubi Kanelin toiminta. Mikäli lapsenne on osallistunut iltapäivätoiminnan yhteydessä maksulliseen välipalaan, tulette saamaan automaattisesti maksuhyvityksen siltä ajalta, kun iltapäivätoimintaa ei ole järjestetty.

Tilojen käyttö

Sovitut, vakituiset ilta- ja viikonloppukäytöt leikkipuistossa jatkuvat 14.11. eteenpäin. Ilta- ja viikonloppukäyttöä on vain pysyville asiakkaille, joilla on sovittu viikoittainen kerho tai vastaavaa toimintaa ja tilaan avaimet. Vuokraaja huolehtii tilan siivouksesta.

Alueella on muita puistoja, joissa ilta- ja viikonloppukäyttö jatkuu normaalisti.

Leikkipuiston piha-alue on perheiden käytössä myös leikkipuiston ollessa suljettuna.

Pahoittelemme leikkipuiston sulkemisesta perheille aiheutuvaa vaivaa.

Lisätietoja leikkipuistojen tilanteesta www.hel.fi/leikkipuistot

Sirpa Juuri
varhaiskasvatuksen aluepäällikköAsiakastiedote

Leikkipuisto Kimmo suljettuna ajalla 22.10.-11.11.2022


Leikkipuisto Kimmo on edelleen suljettuna ajalla 22.10.-11.11.2022. Leikkipuistojen henkilöstöä on siirretty määräaikaisesti työskentelemään päiväkoteihin varhaiskasvatuksen henkilöstövajeen johdosta.

Kaikki leikkipuiston ohjattu toiminta on kiinni leikkipuiston sulkuajan. Ohjattua toimintaa on mm. kerhotoiminta, uniohjaus, vauvaperhetoiminta, koululaisten avoin iltapäivätoiminta, Kotiva-kurssit sekä Kotoklubi Kanelin toiminta. Iltapäivätoiminnan välipalaan osallistuneille hyvitetään maksu siltä ajalta, kun iltapäivätoimintaa ei järjestetä.

Pahoittelemme sulkemisesta perheille aiheutuvaa vaivaa.

Leikkipuiston piha-alue on käytettävissä leikkipuiston ollessa suljettuna.

Kaupungin monet, avoimet leikkipuistot palvelevat eri puolilla kaupunkia. Leikkipuistojen yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät verkosta www.hel.fi/leikkipuistot


Sirpa Juuri
varhaiskasvatuksen aluepäällikkö


Playground Kimmo closed from 22 October to 11 November 2022


Playground Kimmo will continue to be closed from 22 October to 11 November 2022. Playground staff have been assigned to work temporarily at daycare centres due to the staff shortage in early childhood education.

All the guided activities of the playground will be closed during this time. Guided activities include the club activities, sleep guidance, infant family activities, open afternoon activities for schoolchildren, Kotiva courses and Kotoklubi Kaneli activities. Those who have registered for the afternoon activity snacks will be refunded for the period during which no afternoon activities are organised.

We apologise for any inconvenience to the families.

The outdoor areas of the playground will be available for use during the closure.

There will be many open playgrounds throughout the city that will provide services. The contact information and opening hours of the playgrounds are available at www.hel.fi/helsinki/en/childhood-and-education/play/playgrounds


Sirpa Juuri
Early Childhood Education District Managerlp.kimmo@hel.fi

Koululaisten iltapäivätoimintaa Käpylän alueella järjestävät:

Leikkipuisto Intia

arkisin klo 16.30 asti

Intiankatu 44

Helsingin leikkipuistojen koululaisten toiminnassa lapsilla on mahdollisuus ohjattuun leikkiin, liikkumiseen, pelaamiseen ja ulkoiluun sekä kavereiden tapaamiseen ja rentoutumiseen. Toiminta on sisällöltään suunnattu alakouluikäisille lapsille.
Päivittäin vaihtelevaa ohjattua toimintaa järjestetään sekä sisällä että ulkona. Toiminta on monipuolista lapsen leikkiin, liikkumiseen, taiteisiin ja kulttuuriperintöön perustuvaa sekä mahdollistaa myönteiset oppimiskokemukset. Leikkipuistossa lapset ovat aktiivisia toimijoita; toiminnan suunnittelu ja toteutus lähtevät lasten toiveista ja tarpeista.

Leikkipuisto Intian 1.-luokkalaisten koululaisten toiminta alkaa Käpylän peruskoulun pihalta koulupäivän päätyttyä lukujärjestyksen mukaisesti lukuvuonna 2022-2023. Leikkipuisto Intian ohjaajat saattavat pienet koululaiset Intian leikkipuistoon, jossa koululaisten toiminta päättyy 16.30 mennessä. Vanhemmat koululaiset ja muista kouluista tulevat saapuvat Intiaan itsenäisesti.

Leikkipuistossa voi ilmoittautua myös 36,10 €/kk maksavaan välipalaan tai lapsella voi olla omat eväät mukana. Välipalamaksusta voi hakea maksuvapautusta.

 

Perusopetuksen iltapäivätoiminta

Paila

arkisin klo 16 tai klo 17 asti

Käpylän peruskoulu Untamontie 2

Yhtenäiskoulu Louhentie 3

Tietoja toiminnasta

Monipuolinen toimintamme painottuu liikuntaan, ulkoiluun sekä lasten omaehtoiseen leikkiin. Kerhoissa toimimme paljon pienryhmissä, joka mahdollistaa vaihtelevan toiminnan ja antaa lapsille mahdollisuuden valita mieluista toimintaa ja kokeilla uusia asioita. Liikunnan lisäksi kädentaitoja pääsee harjoittamaan askartelupajoissa, läksyjenteolle on oma aikansa, järjestämme juhlia eri teemojen mukaan sekä teemme retkiä lähialueella. Myös lasten omat ideat ja toiveet huomioidaan parhaamme mukaan. Kerhopäivä sisältää myös välipalan päivittäin.

Toiminta-aika

Iltapäivätoiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä ja päättyy klo 16 tai 17.

 
Asiakasmaksut

100 €/kk klo 16.00 saakka ja 120 €/kk klo 17.00 saakka. Asiakasmaksuun on mahdollista hakea maksuhuojennusta.

Lisätietoa ja ohjeet koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautumisesta: hel.fi/iltapaivatoiminta

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston lelut ja ulkoleikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä. Leikkipuiston pihalta löytyy tekemistä kaikenikäisille leikkijöille.

Pikkulapsiperheiden toiminta järjestetään ulkotoimintana. Toiminnassa lapsi ja oma aikuinen voivat yhdessä leikkiä turvallisesti. Toiminta on lapsiperheille maksutonta.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Vältä leikkipuistossa käyntiä omaehtoisen karanteenin aikana. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Leikkipuisto Kimmon tiloja ei vuokrata toistaiseksi.Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:


Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.Leikkipuisto Kimmon aidatulla pihalla on nurmialueita, pieni metsikkö, pensaikkoa, kiipeilytelineitä, keinut, vauvakeinut, pieni liukumäki, koripalloteline. Puiston auki ollessa käytössä on erilaisia leikkivälineitä. Hiekkalelulaatikkoon voi teettää oman avaimen, jolloin laatikon tavaroita voi käyttää myös puiston ollessa suljettu. Talvisin hiekkakenttä jäädytetään sään salliessa.

Otamme vastaan paperisia varhaiskasvatushakemuksia
Vi tar emot ansökningar om småbarnspedagogik i pappersform
We accept paper applications to early childhood education02.01.2023 09:32