Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti (asiointi.hel.fi). Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Kiiltotähden kerho Leppäkertut

Ti & ke klo 9.00-11.30

Leikkipuisto Kiiltotähdessä järjestetään kerhotoimintaa kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille. Kerho toimii tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00 – 11.30. Kerhon toimikausi alkaa syyskuun alussa ja päättyy toukokuun lopussa. Kerhoissa noudatetaan koulujen loma-aikoja. Kerhossa on enintään 13 lasta.

Leikkitoiminnan kerhon tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhossa on suunniteltua ja ohjattua leikkiä sekä toimintaa yhdessä toisten lasten kanssa. Kerhossa syödään kotoa tuodut pikkueväät. Kerho toimii leikkipuiston pihalla, lähimetsikössä sekä leikkipuiston sisätiloissa.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Eija Sormuselta eija.sormunen@hel.fi 09 310 625 9122.08.2019 11:15