Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kiikku

Kiikku 6
00940 Helsinki
PL 94931, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 62922
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kiikku

Leikkipuisto Kiikku

Leikkipuisto Kiikku

lp.kiikku@hel.fi

Avoinna arkisin ma-pe 9-16:30

 Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.  Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.

 Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.

Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Ilmoittaudu pikkulapsiperheiden tuokioihin sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.

 

Leikkipuiston ohjelma pikkulapsiperheille Alueen yhteinen aamupäiväohjelma


Leikkipuiston sisätila on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön klo 12 -16.30 välisenä aikana.


HUOM! Käykää kaikki vastaamassa kyselyyn liittyen leikkipuistojen suunnitteluun ja uudistamiseen ja näin voitte osaltanne vaikuttaa leikkipuistojen toimintaan!

Kysely


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Kiikun piha on aidattu. Käytössä on hiekkalaatikko, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline.  Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä.
08.12.2020 13:24