Suoraan sisältöön

Koululaiset

Leikkipuisto Kesanto järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille. Toiminta järjestetään perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana syksystä 2021 alkaen.

Tietoja toiminnasta

Lapsilla on mahdollisuus leikkiin kavereiden kanssa, taiteelliseen toimintaan, pelaamiseen, ulkoiluun, retkeilyyn sekä mahdollisuus läksyjen tekemiseen ja rentoutumiseen. Toimintaa ideoidaan, suunnitellaan ja järjestetään yhdessä lasten kanssa. Leikkipuistossa järjestetään vähintään neljä kertaa vuodessa osallisuuden foorumi, jossa toimintaan osallistuvien lasten kanssa käsitellään leikkipuiston ajankohtaisia aiheita, ja leikkipuiston arjen touhuja. Iltapäivätoiminnassa on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava toimintaympäristö.

Toiminta-aika

Päivittäinen toiminta alkaa lapsen koulutyön päätyttyä ja päättyy joko klo 16 tai klo 17. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikana eikä lauantaikoulupäivinä.

Asiakasmaksut

Iltapäivätoiminnan asiakasmaksu on 100 euroa/kk klo 16 päättyvässä toiminnassa ja 120 euroa/kk klo 17 päättyvässä toiminnassa. Asiakasmaksuun on mahdollisuus hakea maksuhuojennusta tai -vapautusta. 

Katso tästä tulorajat ja maksuvapautuksen hakuohjeet
Asiakasmaksuohjeet lähetetään iltapäivätoiminnan paikkapäätöksen mukana.

Hakuohje

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 22.3.- 23.4.2021
Hakuohjeet16.02.2021 13:51