Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Kerhoon hakuaikaa on jatkettu!

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/leikki-ja-avoin-toiminta/leikkitoiminnan-kerhot/

Leikkipuisto Kaunokin Tiitiäiset 

Tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

Kerhotoiminta tukee lapsen hyvinvointia, tasapainoista kasvua ja kehitystä. Lapsi saa kokemuksia ja elämyksiä ryhmätoiminnasta kädentaitojen, musiikin, liikkumisen sekä vapaan leikin kautta. Kerhossa lapset saavat ystäviä, oppivat vuorovaikutustaitoja ja toisten huomioon ottamista.

Lapsi tarvitsee mukaan kerhorepun, jossa on sisätossut, varavaatteet sekä eväät.


Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Kalle Lindholmilta, kalle.lindholm@hel.fi, 09 310 41341.28.05.2021 10:35