Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Kannelmäen toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

HUOM! Tällä hetkellä sisätilat vain koululaisten iltapäivätoiminnalle varattu ja leikkitoiminnankerholle. Vessat käytössä.

Vauvaperhetoiminta Kaarelan alueella

https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/leikkipuistotjaperhetalot/piika/vauvaperheet/

Leikkipuisto Loru

Oletko vauvan yksinhuoltajavanhempi?
Tervetuloa mukaan vauvaperhetoiminnan aamuryhmään keskustelemaan samassa elämäntilanteessa olevien ja ammattilaisten kanssa. Toiminta järjestetään yhteistyössä Pienperheyhdistys ry:n ja HelsinkiMission kanssa.


Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.

Uniohjausryhmien lisäksi, Kannelmäen leikkipuiston henkilökunta on valmis antamaan neuvoa uni-asioista milloin vaan.07.09.2020 11:59