Suoraan sisältöön

Lapsiperheet

Leikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhumaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Tällä hetkellä meidän sisätilat eivät ole vuokrattavissa.

Viikko-ohjelmasta löytyy meidän toimintaa lapsiperheille. Koulun iltapäiväkerhon vuoksi toimintaa lapsiperheille painottuu aamupäivälle. Myös leikkitoiminnan kerhon aikana pääset käyttämään tilojamme.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Leikkipuisto Kannelmäki

ti

10:00

Leikkipuisto Kannelmäen viralliset avajaiset

Leikkipuisto Kannelmäki

Tervetuloa juhlimaan kanssamme uuden talomme avajaisia musiikin ja liikunnan merkeissä 26.11. alkaen klo 10.00! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin


JAA
21.08.2019 10:21