Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kannelmäki

Kanneltie 1a
00420 Helsinki
PL 42914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41613
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kannelmäki

LP Kannelmäki

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Leikkipuisto Kannelmäki

lp.kannelmaki@hel.fi

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-16:00


Ajankohtaista:

Ensi syksyn iltapäivätoiminta hakuaika 21.3.-22.4.2022


Avoinna olevissa leikkipuistoissa koululaisten iltapäivä-, kerho- ja lapsiperheiden toiminta järjestetään sisä tai ulkotoimintana säästä riippuen. Leikkipuistojen piha-alueet, pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat asiakkaiden käytössä.

Leikkipuistojen piha-alueilta löytyy leikkejä vaihtuvilla leikkivälineillä ja teemoilla. Lapsi ja oma aikuinen voivat  yhdessä leikkiä turvallisesti.

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Noudatamme toiminnassamme yleisiä ohjeita koronatilanteeseen liittyen. Sisätilat ovat asiakkaiden käytössä.

Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään!


Tehdään yhdessä Helsingin leikkipuistoista mahtavia kaikille!

Helsingin kaupunki kehittää leikkipuistoja Vetovoimainen leikkipuisto -hankkeessa. Tavoitteena on leikkipuistojen tunnistettavuuden, saavutettavuuden ja houkuttavuuden parantaminen. Haluamme, että leikkipuistot ovat kaikille yhteisiä, avoimia kohtaamispaikkoja asuinalueilla. Rakennamme yhdessä leikkipuistoista kaupunginosien sydämiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Leikkipuistoissa on ohjattua toimintaa kaikkien helsinkiläisten lapsiperheiden tarpeisiin.

Leikkipuistojen toiminta

  • Leikkipuistojen leikkitoiminnan kerhot jatkavat aamupäivisin. Hakuohjeet löytyy täältä
  • Koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmät järjestetään sekä sisä että ulkotoimintana. Säänmukaiset varusteet ovat tärkeää. Sisällä leikitään vuorotellen pienissä ryhmissä, niin kaikille riittää leikkirauhaa.
  • Leikkipuistojen piha-alueet, pihalelut ja kiinteät leikkivälineet ovat perheiden käytössä.

 

Viikko-ohjelma

Maanantai klo 10   Askartelu ja leikkituokio
Tiistai klo 10   Askartelu ja leikkituokio
Keskiviikko klo 10   Liikutaan ja leikitään kerholaisten kanssa (Muumikerho klo 9-11:30)
Torstai klo 10   Liikutaan ja leikitään kerholaisten kanssa (Muumikerho klo 9-11:30)
Perjantai klo 10   Leikkituokio (Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilan aikana)


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:

Kaikki toimintaa alkaa  klo 10, joko ulkona tai sisällä.

Leikkipuisto Kannelmäen piha on aidattu. Käytössä on koriskenttä, hiekkalaatikko, kolme liukumäkeä, vauvakeinu, eri tyyppisiä keinuja, kiipeilytelineet ja spraymaalausseinä. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä.

Leikkipuisto Kannelmäki on kaikenikäisten kohtaamispaikka, jossa niin pienet vauvat kuin alueen mummit ja ukit tapaavat toisiaan. Aamupäivisin puiston asiakkaina ovat pääasiassa pikkulapset vanhempineen. Iltapäivisin koululaiset saapuvat puistoon. Avoimen toiminnan lisäksi puiston henkilökunta järjestää lapsiperheille ja koululaisille ohjattua toimintaa. Aamupäivisin tuokiot on suunnattu alle kouluikäisille ja iltapäivisin ja koulujen vapaapäivinä koululaisille.

Leikkipuiston tilojen vuokraaminen

Leikkipuiston tilojen vuokraamisesta löydät lisää infoa tästä

Lisätietoja

KOTIVA
Kotivanhempien suomen kielen kursseja
25.04.2022 10:13