Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kannelmäki

Kanneltie 1 a
00420 Helsinki
PL 42914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41613, +358 40 334 4221
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kannelmäki

Leikkipuisto Kannelmäki

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

lp.kannelmaki@hel.fi

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30 (lelut käytössä klo 16 asti)

Leikkipuisto Kannelmäki on avoinna syysloman aikana 9-16.

SYKSY LEIKKIPUISTO KANNELMÄESSÄ

Järjestämme syksyllä mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Ajankohtaista

Uusi lukukausi on alkanut, tervetuloa kaikki uudet ja tutut asiakkaat! Aloitamme ensi kuussa teeman mukaista toimintaa. Koululaiset ja muut asiakkaat pääsevät ehdottamaan ja muokkaamaan toimintaa ympäri vuoden.

HUOM! Puiston tiloja ei vuokrata tällä hetkellä. Vanha talo on pois käytöstä, nyt pääsee jo tutustumaan uutta taloa.

Tiedote Kannelmäen uudesta leikkipuistorakennuksesta

Ny lekparksbyggnad i Gamlas


Tulosta puiston tapahtumat


Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Leikkipuisto Kannelmäki

ti

10:00

Leikkipuisto Kannelmäen viralliset avajaiset

Leikkipuisto Kannelmäki

Tervetuloa juhlimaan kanssamme uuden talomme avajaisia musiikin ja liikunnan merkeissä 26.11. alkaen klo 10.00! Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriinLeikkipuisto Kannelmäen piha on aidattu. Käytössä on koriskenttä, hiekkalaatikko, kolme liukumäkeä, vauvakeinu, eri tyyppisiä keinuja, kiipeilytelineet ja spraymaalausseinä. Pihalla on myös pieni tekonurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Sisätiloissa voit lämmittää ruokaa, ja on käytössä iso olkkari ja leikkihuone.

Viikko-ohjelma

Asiakaspalaute kesä 2018

Leikkipuisto Kannelmäki on kaikenikäisten kohtaamispaikka, jossa niin pienet vauvat kuin alueen mummit ja ukit tapaavat toisiaan. Aamupäivisin puiston asiakkaina ovat pääasiassa pikkulapset vanhempineen. Iltapäivisin koululaiset saapuvat puistoon. Avoimen toiminnan lisäksi puiston henkilökunta järjestää lapsiperheille ja koululaisille ohjattua toimintaa. Aamupäivisin tuokiot on suunnattu alle kouluikäisille ja iltapäivisin ja koulujen vapaapäivinä koululaisille.

Leikkipuiston tilojen vuokraaminen

Leikkipuiston tiloja ei tällä hetkellä vuokrata.

Lisätietoja

KOTIVA
Kotivanhempien suomen kielen kursseja
JAA
21.10.2019 08:17