Suoraan sisältöön

Vauvaperheet


Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Kankarepuiston toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Perheperjantaihin klo 9.30-11.30. Perheperjantaissa leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan ja tavataan alueen muita lapsiperheitä.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Vauvaperhetoimintaa järjestetään alueellamme kuusi kertaa lukukauden aikana, kolme ilta-aikaa ja kolme aamupäiväaikaa. Leikkipuistojen vauvaperhetoimintaa on keväällä 2022 alueellamme leikkipuisto Tapulissa helmi-maaliskuussa.

Puistola-Suutarila-Jakomäki alueen vauvaperhetoiminta

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.17.03.2022 12:45