Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Kankarepuisto

Jakomäenpolku 6
00770 Helsinki
PL 77996, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 57498
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Kankarepuisto

Leikkipuisto Kankarepuiston piha ja rakennus

lp.kankarepuisto@hel.fi

Leikkipuisto Jakomäen nimi on muuttunut leikkipuisto Kankarepuistoksi. 1.8.2020 alkaen. Leikkipuisto aloittaa 14.9. Jakomäen sydän -palvelurakennuksessa.

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään. Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.
Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Ilmoittaudu pikkulapsiperheiden tuokioihin sähköpostilla tai puhelimitse. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.

Alueen leikkipuistojen pikkulapsiperheiden viikko-ohjelmasta löytyy tekemistä jokaiselle arkipäivälle.

Leikkipuiston sisätila on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmien käyttöön klo 12 -16.30 välisenä aikana.

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:Leikkipuisto Jakomäki  sijaitsee Suurmetsän kentällä, os. Kolupolku 10. Piha-alueella on kaksi keinua, joista toinen on tarkoitettu vauvoja varten. Pihassa on kiipeilyteline monipuolisine liukumäkineen ja portaineen. Pihalla on lisäksi hiekkalaatikko, joka mahdollistaa mielikuvitusleikit kaikin puolin. Piha on aidattu.
28.09.2020 11:36