Suoraan sisältöön

Kerhotoiminta


Kerhot ovat suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisten lapsille, jotka ovat 2-4 vuotiaita. Kerhossa on enintään 13 lasta ja toimintaa ohjaa leikkipuiston ohjaajat. Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on minimissään seitsemän. Kerhojen toimintaa järjestetään kahtena päivänä viikossa 2,5 tuntia päivässä. Kauden 2022-2023 kerhopäivät ovat maanantai ja tiistai.

 

Kerhotoiminnan tavoitteena on tukea lapsen laaja-alaista kasvua ja kehitystä. Toiminta on suunniteltua ja ohjattua leikkiä ja tuokioita kuten lauluja, kädentaitoja ja jumppaa. Kerhopäivän aikana syödään myös kotoa tuodut pienet eväät.

 

Lisätietoja kerhojen tiloista ja toiminnasta saat toimipisteiden internetsivuilta tai soittamalla. Kerhojen toimintakausi alkaa vuosittain viikolla 35 (29.8.2022) ja päättyy 31.5. Toiminnassa noudatetaan koulujen loma-aikoja.

Lasten kunnallinen kerhotoiminta on perheille maksutonta eikä osallistuminen vaikuta kunnalliseen kotihoidon tukeen. Jos perhe saa yksityisen hoidon tukea, lapsi ei voi samanaikaisesti osallistua leikkitoiminnan kerhoon.

Syksyllä alkaviin kerhoihin haetaan sähköisesti huhtikuun loppuun mennessä. Voit tiedustella vapaita paikkoja suoraan leikkipuistoista ja päiväkodeista myös ympäri vuoden. Hakemuksen voi täyttää https://asiointi.hel.fi



Leikkipuisto Isonnevan kerho Siilit

Kerhoajat maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 9.00-11.30

Kerhopäivä alkaa ulkoilulla, jonka aikana matkaamme lasten kanssa mielikuvitus matkalle tarinoiden maailmaan. Sisälle siirtymisen jälkeen on aika toimina hetkelle, jonka jälkee nautimme eväät yhdessä kavereiden kanssa. Vapaalle leikille järjestetään aina aikaa.

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:
Sään mukainen vaatetus. Vaatteet on hyvä nimikoida, jotta ne palautuvat omistajalleen. Vaihtovaatteita on hyvä olla mukava repussa. Poissaoloista tulisi ilmoittaa kerhopäivän aamuna tekstiviestillä tai sähköpostilla. Eväiden tulisi olla terveelliset ei karkkia, esim leipä, hedelmät (rusina ok) ja juoma.

Ajankohtaiset tiedotteet:

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Outi Halmeelta, outi.halme@hel.fi 09 310 41358.



29.03.2022 10:44