Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Filpus

Ampujantie 1
00700 Helsinki
PL 70921, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 57488
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Filpus


LEIKKIPUISTO FILPUS ON MUUTTANUT! Uusi toimitila löytyy osoitteesta Ampujantie 1. Samassa paviljongissa toimii myös päiväkoti Longinoja. Sisäänkäynti pihanpuolelta sinisestä ovesta. 


HUOM!

Muutokset ajalla 30.11. – 20.12.2020:

  • Leikkipuistojen sisätilat suljetaan muulta toiminnalta kuin leikkitoiminnan kerhoilta ja koululaisten iltapäivätoiminnan ryhmiltä.
  • Perhetalot on suljettu.
Leikkipuistojen avoimen varhaiskasvatuksen ohjattu toiminta järjestetään ulkotoimintana. Sisätiloissa ei järjestetä ohjattua toimintaa


Tiedote  23.11.2020

Hyvät huoltajat,

Koronaepidemia on pääkaupunkiseudulla leviämisvaiheessa. Pääkaupunkiseudun kunnat – Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen -  ovat yhdessä linjanneet, että varhaiskasvatuksen henkilöstölle suositellaan kasvomaskin käyttöä sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan. Varhaiskasvatuksessa kasvomaskin käyttöä suositellaan erityisesti työssään eri paikoissa kiertäville henkilöille kuten sijaisille, päiväkotiapulaisille, päiväkodin johtajille, työharjoittelijoille ja työssäoppijoille. Suositus tulee voimaan 23.11.2020 ja on voimassa toistaiseksi.

Kasvomaskien käyttö turvaa henkilöstön riittävyyttä, koska maskit auttavat vähentämään altistumisten johdosta karanteeniin joutuvan henkilöstön lukumäärää. Asiaa on ollut valmistelemassa kaupunkien johto yhdessä sivistystoimen johdon sekä terveysviranomaisten kanssa.

Noudatamme edelleen hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, turvavälejä sekä vältämme kaikkea turhaa liikkuvuutta. Olemme mahdollisuuksien mukaan vain omissa ryhmissä. Maskin käytöstä keskustellaan lasten kanssa. Jos asia mietityttää lasta, on hyvä myös kotona keskustella maskin käytön syistä.

Suosittelemme huoltajia käyttämään kasvomaskia varhaiskasvatuksen sisätiloissa liikkuessa, erityisesti lasta tuotaessa ja haettaessa. Huoltajien ja vierailijoiden tulee välttää turhaa oleskelua sisätiloissa.

Yhteistyöterveisin

Liisa Pohjolainen, toimialajohtaja

Satu Järvenkallas, varhaiskasvatuksen johtaja


Vanhan Filpuksen purkutyö on alkanut 1.11.2020 ja työmaa-alue on rajattu aidalla. Suurin osa Filpuksen piha-alueista on kuitenkin edelleen asiakkaiden käytössä ja sinne saa mennä leikkimään ja viettämään aikaa.

Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.
 
lp.filpus@hel.fi  

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-16.30 ja loma-aikoina klo 16 asti. 

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Maanantaina 30.11.2020 ja 14.12.2020 Leikkipuisto Filpus on aamupäivällä kiinni työyhteisökokouksesta johtuen. Leikkipuiston ulkoalueet ovat asiakkaiden käytössä normaalisti.

Leikkipuisto Filpus on kiinni 23.12.2020  6.1.2021 välisenä aikana. Toiminta jatkuu joulutauon jälkeen 7.1.2021.
30.11.2020 08:49