Suoraan sisältöön

Koululaiset


Leikkipuisto Etupelto järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa 1.-2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille klo 16:00 asti. Toiminta järjestetään perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana.

Iltapäivätoiminnan hakuaika on 6.3-1.5.2023

Hakuohjeet


Tietoja toiminnasta

Lapsilähtöisyys ja lapsiläheisyys ovat toimintamme tärkeimpiä arvoja. Mahdollistamme leikin ja rauhoittumisen koulun ja harrastusten välillä. Panostamme päivittäiseen ulkoiluun. Toimintaamme rikastavat säännölliset retket puiston ulkopuolelle. Meille on tärkeää, että lapset vaikuttavat itse toiminnan sisältöihin. Iltapäivätoiminnassa on toisia kunnioittava, turvallinen ja kannustava toimintaympäristö.

Toiminta alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä. Ryhmämuotoiseen toimintaan kuuluu välipala. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä, muttei lauantaisin.

Etupellon arjen käytäntöjä

  • Leikkipuistoon tullessaan lapset tervehtivät ohjaajaa ja vievät repun paikalleen ulkonaulakkoon.
  • Kännykät jätetään reppuihin, lapsen saa parhaiten kiinni soittamalla leikkipuiston puhelimeen 040 33 44 238
  • Iltapäivä alkaa ulkoilulla. Säänmukaiset vaatteet ja varavaatteet ovat tärkeitä, jotta
    leikkiminen olisi hauskaa säällä kuin säällä.
  • Vanhemmat voivat päättää saako lapsi lähteä itse iltapäivätoiminnasta vai haetaanko hänet. Tämä tieto on tärkeä olla ohjaajilla.
  • Joskus tulee riitaa lasten välille. Ajattelemme, että arjen riidat ovat hyvien hetkien lisäksi erinomainen mahdollisuus oppia kaveritaitoja. Ohjaamme lapsia keskustelemalla ja autamme sopimaan riidat. Joskus, jos on tarpeen kutsumme vanhempia mukaan selvittämään asioita yhdessä. Meihin voi aina olla yhteydessä lasten asioihin / kaverisuhteisiin liittyen.
  • Osallistumme toimintakauden aikana urheilutapahtumiin (esim. easysport, sähly ja jalkapalloturnaus).

Asiakasmaksut
Asiakasmaksu on 100€/kk. Asiakasmaksuun voi saada tulojen perusteella maksuhuojennuksen tai -vapautuksen. Asiakasmaksuohjeet lähetetään iltapäivätoiminnan paikkapäätöksen mukana. 
14.02.2023 08:45