Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Brahe

Sturenkatu 8
00510 Helsinki
PL 51974, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 42740
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto BraheLeikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään.

Avoinna arkisin ma-pe klo 9.30-16.30

Poikkeuksellisista päivistä ja tuokioista ilmoitamme tarkemmin Facebookissa. Leikkipuisto Brahe löytyy myös Instagramista nimellä leikkipuistobrahe.


KESÄ KALLIO-VALLILA-PASILA ALUEEN LEIKKIPUISTOISSA

Leikkipuisto Brahe on suljettu koko kesän (3.6.— 5.8.)

Alueellamme järjestetään auki olevissa puistoissa kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. (Arabia, Intia, Lehdokki, Linja auki koko kesän. Sanna ja Kimmo ovat auki kesäkuun). Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.

Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa leiriesitteestämme.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä.


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
Uutisia:
Brahenpuiston ensimmäinen osa on valmistumassa – leikkipuistorakennuksen rakentaminen alkaa keväällä - tiedote 12.11.2018 (pdf)

Leikkipuisto Brahen taloa rakennetaan parhaillaan Porvoonkatu 4:ssä. Olemme väistötiloissa Sturenkatu 8 katutasossa.

Leikkipuiston piha on remontoitu ja voimme käyttää sitä jälleen. Remontissa oleva puoli on suljettu väliaidalla.

Leikkipuisto Brahen pihalla on jalkapallokenttä sekä potkulauta- / polkuauto- ja kolmipyörä-rata, joka kiertää kumpareita.
Myös suuri kiipeilyteline sekä paloauto houkuttelevat kiipeilemään ja skettipuisto rullalautailemaan. Hiekkalaatikolla voi leikkiä. Käy kokeilemassa myös uusia keinuja ja vieterikeinuja. Kesäisin käytössä oleva kahluuallas odottaa vielä entisöintiä.
JAA
17.06.2019 14:24