Suoraan sisältöön

Perhetalo Betania

Merimiehenkatu 43
00150 Helsinki
PL 15710, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 73729
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Perhetalo Betania

Perhetaloon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille on maksutonta.

Avoinna ma-ke klo 12.00-16.30 ja to-pe klo 9.00-15.00
perhe-betania@hel.fi


KESÄ PERHETALO BETANIASSA:

Perhetalo Betania on suljettu koko kesän 31.5.–7.8.2019

Avoinna koko kesän  Leikkipuisto Seppä, Sepänkatu 2, 040 334 4179, lp.seppa@hel.fi

Leikkipuistot ovat avoinna arkipäivisin klo 9-16. Leikkipuistojen toiminta on maksutonta.

Leikkipuisto Sepässä järjestetään kesäisin mukavaa ja monipuolista tekemistä, ohjattuja toimintatuokioita ja erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille lapsille. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Koululainen voi viettää lomapäivän leikkipuistossa. Henkilökunnalle on hyvä toimittaa vanhempien yhteystiedot.
Leikkipuistojen järjestämille koululaisten päiväleireille voi ilmoittautua 8.4. alkaen. Lisätietoa leiriesitteestämme.

Kesäruokailu 3.6.−2.8.
Kesäruoka on maksuton ja se tarjotaan arkipäivisin klo 12.00 alle 16-vuotiaille lapsille. Mukana tulee olla omat ruokailuvälineet: lautanen, muki ja lusikka. Ruokajuomana on vesi. Kesäruoka on useimpina päivinä keittoa, joten sitä on hyvä täydentää omalla voileivällä. Kesäruokailua ei järjestetä leikkipuisto Lorussa, keskustakirjasto Oodissa. Ruokalistat ovat nähtävillä leikkipuistoissa ja internetissä: www.hel.fi/palvelukeskus

Vauvojen kesäpuuhat leikkipuistossa
Vauvojen kesäpuuhaa löydät ympäri Helsinkiä. Ohjatun toiminnan aikataulun näet tästä linkistä.
Vauvasirkus kiertää ja valloittaa kesällä 2019. Vauvasirkuskiertueen leikkipuistot ja aikataulun näet tästä.

Perhetalo Betania
Perhetalo Betania sijaitsee Helsingin Punavuoressa, lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja Kampin kauppakeskuksesta. Samassa rakennuksessa toimii asukastalo Betania. Perhetalon sisäänkäynti sijaitsee sisäpihalla. Sisäänkäynnin osoite on Merimiehenkatu 43. Rattaat voi jättää sisäpihalle. Asukastalo Betanian puolella on huokeahintainen kahvila, jonka läpi kuljetaan perhetalon tiloihin.

Perhetalon perhehuoneeseen voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsiperheitä ja syömään omia eväitä. Perhehuoneessa on jääkaappi omien eväiden säilytystä varten ja mahdollisuus lämmittää eväitä mikrossa. Perhehuoneessa on monipuolisesti leluja eri-ikäisille lapsille.

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.30 toiminta järjestetään Monikko-tilassa. Monikko-tila sijaitsee sisäpihalta sisään saavuttaessa heti vasemmalla.

Perhetalolle pääsee kätevästi raitiovaunuilla 1 ja 3, sekä busseilla 14 ja 18. Autoille on parkkipaikkoja rajoitetusti teiden varsilla. Pyörät voi jättää telineeseen sisäpihalle. Myös keltaisten kaupunkipyörien parkki sijaitsee aivan Betaniaa vastapäätä Perämiehenkadulla.


KOTIVA-suomen kielen kurssit
Leikkipuistoissa ja perhetaloissa järjestetään suomen kielen opetusta KOTIVA-kurssin muodossa pienten lasten vanhemmille. Lastenhoitaja hoitaa lapsia sillä aikaa, kun vanhempi opiskelee suomea. Opetuksesta vastaa Stadin ammatti- ja aikuisopisto. Lastenhoidosta huolehtii pääasiassa Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Kurssi ja lastenhoito ovat ilmaisia.

Hae KOTIVA-kurssille tästä: KOTIVA -Helsingin kaupungin suomen kielen kurssit pienten lasten vanhemmille

Tulosta perhetalon tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
JAA
05.06.2019 13:58
hsl-logo Reittiopas.fi

: