Suoraan sisältöön

Perhetalo Betania

Merimiehenkatu 43
00150 Helsinki
PL 15710, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 73729
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Perhetalo Betania

Perhetaloon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille on maksutonta.

Avoinna ma-ke klo 9.00-16.30 ja to-pe klo 9.00-15.00
perhe-betania@hel.fi


Perhetalo Betania
Perhetalo Betania sijaitsee Helsingin Punavuoressa, lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja Kampin kauppakeskuksesta. Samassa rakennuksessa toimii asukastalo Betania ja nuorisotalo Betania. Perhetalon sisäänkäynti sijaitsee sisäpihalta sisään saavuttaessa oikealla puolen rappukäytävää. Sisäänkäynnin osoite on Merimiehenkatu 43. Rattaat voi jättää sisäpihalle. Asukastalo Betanian puolella on huokeahintainen buffet, jonka läpi kuljetaan perhetalon tiloihin.

Perhetalon Perhehuoneeseen voi tulla leikkimään, tapaamaan muita lapsiperheitä ja syömään omia eväitä. Perhehuoneessa ohjaamme monipuolista toimintaa lapsiperheille. Ennen ja jälkeen tuokioiden on mahdollista leikkiä ja viettää aikaa yhdessä muiden lapsiperheiden kanssa. Perhehuoneessa on jääkaappi omien eväiden säilytystä varten ja mahdollisuus lämmittää eväitä mikrossa. Eri-ikäisille lapsille on tarjolla on monipuolisesti leluja.

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.30 toiminta järjestetään Monikkohuoneessa. Monikkohuone sijaitsee sisäpihalta sisään saavuttaessa heti vasemmalla.

Perhetalolle pääsee kätevästi raitiovaunuilla 3 ja 10, sekä busseilla 14 ja 18. Autoille on parkkipaikkoja rajoitetusti teiden varsilla. Pyörät voi jättää telineeseen sisäpihalle. Myös keltaisten kaupunkipyörien parkki sijaitsee aivan Betaniaa vastapäätä Perämiehenkadulla.


KOTIVA-suomen kielen kurssit
Leikkipuistoissa ja perhetaloissa järjestetään suomen kielen opetusta KOTIVA-kurssin muodossa pienten lasten vanhemmille. Lastenhoitaja hoitaa lapsia sillä aikaa, kun vanhempi opiskelee suomea. Opetuksesta vastaa Stadin ammatti- ja aikuisopisto. Lastenhoidosta huolehtii pääasiassa Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Kurssi ja lastenhoito ovat ilmaisia.

Hae KOTIVA-kurssille tästä: KOTIVA -Helsingin kaupungin suomen kielen kurssit pienten lasten vanhemmille

Tulosta perhetalon tapahtumat

Tulevaa toimintaa:

Tulevia tapahtumia: Perhetalo Betania

ma

10:30

PERUTTU:Pikkulapsiperheiden tuokio

Perhetalo Betania

Tervetuloa perhetalon Pikkulapsiperheiden tuokioon! Tuokion sisältö vaihtelee. Järjestämme teemapäiviä, lauluhetkiä, leikkituokioita, asiantuntijavierailuja. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ma

14:30

Vauvojen tuokio

Perhetalo Betania

Tervetuloa perhetalon Vauvojen tuokioon! Ohjattu tuokio on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille. Tuokion sisältö vaihtelee. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

09:00

Vauvatreffit

Perhetalo Betania

Tervetuloa perhetalon Vauvatreffeille! Perhetalo Betania kutsuu vauvaperheet touhuamaan yhdessä. Vauvatreffit on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

10:30

Vauvojen tuokio

Perhetalo Betania

Tervetuloa perhetalon Vauvojen tuokioon! Vauvojen tuokio on osa tiistaisin järjestettäviä Vauvatreffejä ja suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille. Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin

ti

13:00

Näppärät sormet

Perhetalo Betania

Tervetuloa perhetalolle taiteilemaan Näppärät sormet -tuokioon. Tuokiossa ohjataan vaihtelevia kädentaitoja ja se sopii kaikenikäisille.  Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin
JAA
06.09.2019 09:13
hsl-logo Reittiopas.fi

: