Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Arabian toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Vauvatreffeille torstaisin klo 13-14
Vauvatreffeillä leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä vauvojen kanssa kanssa voidaan myös taiteilla. Ohjatun osuuden jälkeen päästetään vauvat vapaalle ja jutustellaan ja tutustutaan.

Vauvojen värileikkiin 3.4. ja 15.5. klo 10.00
Värileikki on aikuisen ja vauvan yhteinen taidetuokio, jossa tutustutaan värien maailmaan eri aistien kautta.
Ilmoittautuminen leikkipuistoon lp.arabia@hel.fi tai 09 310 46674

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat.

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.JAA
15.08.2019 09:35