Suoraan sisältöön

Vauvaperheet

Vauvat ovat pieniä, mutta osaavat jo vaikka mitä! Leikkipuistot kutsuvat vauvaperheitä touhuamaan yhdessä ja jakamaan vauva-arjen asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Haluamme olla perheiden rinnalla tekemässä vauvavuodesta kokemuksen, jossa voi nauttia vauvan kasvun ja kehityksen seuraamisesta.

Leikkipuisto Arabian toimintaan ovat vauvat tervetulleita. Meillä on vauvanhoitoon sopivat tilat: voit lämmittää vauvalle ruokaa, imettää, vaihtaa vaipan ja hoitaa pesut.

Toimimme sisätiloissa pienryhmissä, joihin on rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittaudu etukäteen tekstiviestillä puh. 09 310 46674. Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.

Vauvaperheitä kutsutaan erityisesti:

Vauvatreffeille maanantaisin klo 10.00-11.00
Vauvatreffeillä leikitään, liikutaan, lauletaan ja lorutellaan. Välillä vauvojen kanssa kanssa voidaan myös taiteilla. Ohjatun osuuden jälkeen päästetään vauvat vapaalle ja jutustellaan ja tutustutaan.

Vauvaperhetoiminta on kolmen kerran kokonaisuus, joka on jatkoa neuvolan perhevalmennukselle. Tulevat vauvaperhetoiminnan ajat.

Valvottaako vauva? Leikkipuistotyöntekijät sekä lapsiperheiden perhetyön sosiaaliohjaajat järjestävät ryhmämuotoista uniohjausta perheille, joissa vanhemmat tuntevat 6-12 kuukauden ikäisen vauvan "yöelämän" ongelmalliseksi. Vauva on vaikea laittaa nukkumaan, saada nukahtamaan tai vauva heräilee useasti yön aikana. Lisätietoja tulevista uniohjausryhmistä.04.09.2020 10:18