Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho


Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta


Leikkipuisto Arabian Tähtikerho


Kerhopäivät maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 9.00-11.30

Tähtikerho on taide- ja ilmaisupainotteinen. Kerho  kokoontuu leikkipuiston pihalle, jossa se viettää ensimmäisen tunnin leikkien ja liikkuen. Tämän jälkeen siirrymme nuorisotalon kerhohuoneisiin välipalalle ja sisäpuuhiin. Toiminta sisältää vaihtelevasti leikkiä, askartelua, teatteria, piirtämistä, liikuntaa ja musisointia.

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen leikkipuistoista tai johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Hannele Ojalta hannele.oja@hel.fi, puh. 09 310 74093.
15.08.2022 10:50