Suoraan sisältöön

Toimintaa lapsiperheille

eikkiminen, liikkuminen ja toisten lasten seura ovat tärkeitä lapsille. Leikkipuistot ovat kaikkia lapsiperheitä varten. Järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapset ja aikuiset saavat leikin, liikkeen ja yhdessä tekemisen elämyksiä. Kuuntelemme kävijöidemme ideoita ja toiveita ja järjestämme toimintaa myös yhdessä alueen asukkaiden kanssa. Leikkipuistoon voi tulla touhuamaan oman aikataulun mukaan. Sisällä voi leikkimisen lisäksi lämmittää ruokaa ja keittää kahvia ja teetä. Leikkipuistossa on myös vaipanvaihtoon sopivat tilat.

Leikkipuiston piha-alue on lapsiperheiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Alueen asukkaat voivat järjestää leikkitreffejä ja tapahtumia leikkipuiston pihalla ja käyttää leikkipuistojen tiloja maksuttomaan alueelliseen toimintaan. Sisätiloja voi myös vuokrata muun muassa perhejuhlia varten. Lisätietoja tilojen vuokraamisesta.

Lapsiperheiden viikko-ohjelmassamme on päivittäin perhetreffit klo 9-11.30, joihin kaikki perheet ovat tervetulleita! Jatkamme viime vuoden toimivan mallin mukaisesti toiminnan toteutusta teidän toiveiden pohjalta. Viime talvena toteutettuja toiveita oli mm. monenlaiset askartelut, laulut, aikuisten jumpat, temppuradat, aamupäivädiscot, teemapäivät, juhlapäivät, leivonta ja kokkaus ja satuhetket.

Ohjattujen tuokioiden aikataulu:

Maanantaisin
touhutuokio klo 10.30
Tiistaisin
laulutuokio klo 10.30
Keskiviikkoisin
touhutuokio klo 10.30
Torstaisin
touhutuokio klo 10.30
Perjantaisin 
suomenkielen harjoittelua yhdessä klo 10 (kotoklubi Kaneli)

vauvojen (ja mukana olevien isompienkin) touhu/laulutuokio klo 10.30


Meillä käyneet perheet ovat kertoneet meillä olevan mukavan rento tunnelma! Meille kannattaa siis tulla!


Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:
JAA
03.07.2019 15:13