Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Hilleri

Hillerikuja 6
00800 Helsinki
PL 80954, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 56501
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Hilleri

Leikkipuisto on kiinni ajalla 9.1.-4.6.2023 varhaiskasvatuksen henkilöstötilanteen johdosta. Kevään aikana avoinna on 25 leikkipuistoa. Katso avoinna ja suljettuna olevat leikkipuistot.


lp.hilleri@hel.fi
Avoinna arkisin ma-pe 9-16.30
Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.  Leikkipuiston sisätiloista lasten ja perheiden käytössä ovat käsienpesupaikat ja wc:t.
Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden.
Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.
Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Järjestämme sisällä ohjattuja tuokioita pienissä ryhmissä. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Ilmoittaudu pikkulapsiperheiden tuokioihin puhelimitse.  Mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista, jos tilaa on.
Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. 
Voit nauttia virtuaalisesti Tänään leikitään leikkipuistossa -tuokioista, jotka on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.
Leikkipuistot ja perhetalot julkaisevat myös Facebookissa viikoittaisia toimintatuokioita perheille ja koululaisille.


Tulosta puiston tapahtumat

 

Tulevaa toimintaa:
Leikkipuisto Hillerin piha on osittain aidattu. Käytössä on hiekkalaatikko, liukumäki isoille ja pienille, vauvakeinut, rengaskeinut ja isojen lasten kiipeilyteline. Pihan reunalla on mäki skeittiramppien suuntaan, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Lasitetussa katoksessa eli Rospuutossa on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina vaikkapa nauttia eväitä ja grillata. Puiston ulkovarastoista löytyy monenlaista tekemistä. Koska kaikkea tavaraa ei voi nostaa päivittäin esille, voi ohjaajilta kysellä välineitä.12.12.2022 10:37