Suoraan sisältöön

Tuetun työllistymisen palvelu

Palvelut poikkeustilan aikana

Tuetun työllistymisen palvelu on käynnissä myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana. Asiakkaat ja työnantajat voivat olla yhteydessä joko omaan työvalmentajaan tai toimistomme puhelinnumeroon 09 310 69597. Työskentelemme pääasiallisesti puhelimitse ja etäyhteyksin, mutta välttämättömistä tapaamisista voi sopia oman työvalmentajan kanssa.  

Poikkeustilanteen vuoksi palvelutarpeen arvioissa ja uusien asiakkuuksien aloittamisessa on normaalitilanteesta poikkeavaa viivettä. 

Tuetun työllistämisen palvelu muuttaa elokuussa

Tuetun työllistymisen palvelu muuttaa 10. päivä elokuuta Hakaniemeen. Uusi osoite on Säästöpankinranta 2 A, 5. kerros. 3.–14. elokuuta hoidamme vain kiireellisiä asioita. Tällöin voi ottaa yhteyttä toimistomme puhelinnumeroon 09 310 69597. Omalta työvalmentajalta saa apua uuden reitin opetteluun.

Video: Tuetun työllistymisen palvelun asiakkaat kertovat kokemuksistaan työhönvalmennuksessa.

Tuetun työllistymisen palvelu tarjoaa työhönvalmennusta, jonka päätavoitteena on asiakkaan työllistyminen koko- tai osa-aikaisesti. Työhönvalmennus on yksilötyötä.

Työhönvalmennus alkaa taitojen ja työn vaihtoehtojen kartoituksella, jossa selvitetään työllistymismahdollisuuksia, taitoja ja tuen tarpeita.

Asiakkaan kanssa etsitään yhdessä sopivaa työpaikkaa, lähetetään työhakemuksia ja käydään työhaastatteluissa. Asiakasta tuetaan myös kaikessa työhön liittyvässä asioinnissa tarpeen mukaan. Työhönvalmennusta saa uudessa työssä ja tuen vähentämiseen pyritään asteittain. Myös työnantajaa tuetaan työsuhteeseen liittyvissä asioissa kuten palkkatuen hakemisessa.

Työvalmentajan tuki on tarpeen mukaan saatavilla työsuhteen myöhemmissä vaiheissa.

Tuetun työllistymisen palvelun saamisen edellytyksenä on, että asiakas on 18 vuotta täyttänyt helsinkiläinen. Hänellä voi olla esim. kehitysvamma, autismikirjoon kuuluva oireyhtymä, adhd/add, puheen ja kielen kehityshäiriö, laaja-alainen kehityshäiriö, monimuotoinen kehityshäiriö tai muu kehityshäiriö tai vamma.


Henkilökunta ja yhteystiedot

Henkilökunta

Johtava työvalmentaja

Sami Niemi-Ruuth puh. 09 3107 3386

Työvalmentajat

Tiimi 1

Tiimi 2

Tiimi 3

Svenskspråkiga team:

  • Fanny Ala-Heikkilä
  • Hannaleena Luoma
  • Netta Tuominen

Yhteystiedot

Avoinna ma–pe klo 8–16

Malminkatu 3 F, 00100 Helsinki 
Kartta, liikenneyhteys ja esteettömyys
PL 7732, 00099 Helsingin kaupunki

Facebook 

Lataa tuetun työllistymisen palvelun esite

Tuetun työllistymisen palvelun esite (pdf)


Lisätietoa

Tuetun työllistymisen palvelun palvelukuvaus 24.07.2020 14:41