Suoraan sisältöön

Tuetun työllistymisen palvelu

Tuetun työllistymisen palvelu on käynnissä myös koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana. Asiakkaat ja työnantajat voivat olla yhteydessä joko omaan työvalmentajaan tai toimistomme puhelinnumeroon 09 310 69597. Työskentelemme pääasiallisesti puhelimitse ja etäyhteyksin, mutta välttämättömistä tapaamisista voi sopia oman työvalmentajan kanssa.  

Poikkeustilanteen vuoksi palvelutarpeen arvioissa ja uusien asiakkuuksien aloittamisessa on normaalitilanteesta poikkeavaa viivettä. 

Avoinna ma-pe klo 8-16

Malminkatu 3 F, 00100 Helsinki 
Kartta, liikenneyhteys ja esteettömyys
PL 7732, 00099 Helsingin kaupunki
Henkilökunta   

Facebook    
Esite    

   Katso video

Tuetun työllistymisen palvelun saamisen edellytyksenä on, että asiakas on 18 vuotta täyttänyt helsinkiläinen, joka hyötyy tuetun työllistymisen palvelusta. Hänellä voi olla esim. kehitysvamma, autismikirjoon kuuluva oireyhtymä, adhd/add, puheen ja kielen kehityshäiriö, laaja-alainen kehityshäiriö, monimuotoinen kehityshäiriö tai muu kehityshäiriö tai vamma.

Palvelua haetaan oman sosiaalityöntekijän kautta.

Lisätietoja palvelusta ja hakeutumisesta saat numerosta 09 3106 9597. Jos kukaan ei juuri soittohetkellä pääse vastaamaan, jätä yhteystietosi. Tapaamisiin on sovittava aika erikseen

Päätavoitteena palvelussa on asiakkaan ja työnantajan tukeminen niin, että työllistyminen palkkatyöhön onnistuu koko- tai osa-aikaisesti. Keskeistä palvelun onnistumiselle on asiakkaan oma asenne ja motivaatio työhön

Tuetun työllistymisen palvelu tarjoaa työvalmennusta, johon kuuluu taitojen ja työn vaihtoehtojen kartoitus, työnetsintä ja tarvittava tuki työsuhteen aikana. Asiakas, työnantaja ja työvalmentaja sopivat yhdessä työvalmennuksen sisällöstä ja toteutuksesta työpaikalla. Työvalmentaja tukee ja neuvoo erilaisissa työsopimukseen ja työllistymisen tukiin liittyvissä asioissa sekä työsuhteen aikana eteen tulevissa kysymyksissä.

Palvelu on asiakkaalle ja työnantajalle maksuton.

Lisätietoa   JAA
27.03.2020 11:06