Suoraan sisältöön

Osallisuus ja päivätoiminta

Vammaistyö kehittää virtuaalista päivätoimintaa


Vammaistyön päivätoiminnan info

Helsingin Vammaistyö kehittää virtuaalisen päivätoiminnan palvelua. Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa, mutta se on suunnattu erityisesti asumisyksiköissä ja läheisten luona asuville työ- ja päivätoiminnan asiakkaille. Toiminta on ryhmätoimintaa, joka tarjoaa asiakkaille tietoa, sosiaalisia kontakteja ja osallistavaa tekemistä kotiin.

Osallistuakseen toimintaan asiakas tarvitsee tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä nettiyhteyden. Virtuaalisen päivätoiminnan ohjaajat auttavat asiakkaita, heidän läheisiään ja ryhmäkodin henkilökuntaa kaikissa tarvittavissa teknisissä säädöissä.

Virtuaalisen päivätoiminnan ryhmät toimivat arkisin klo 9.30–11 ja 12.30–14. Ryhmissä mm. keskustellaan, tanssitaan ja pelataan pelejä.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan sähköpostitse ida.paakkunainen@hel.fi tai puhelimitse 09 310 24258. Ota myös seurantaan Vammaistyö Helsinki Facebook-sivu ja Cäpsän toimipisteen Instagram-tili capsan_toimipiste, jossa tiedotamme virtuaaliseen päivätoimintaan liittyvistä asioista.

Vammaistyö Helsinki Facebookissa
Cäpsä Instagramissa


Osallisuutta edistävä toiminta ja päivätoiminta

Kehitysvammaisten osallisuutta edistävän toiminnan tavoitteena on tarjota laaja-alaista tai kaiken kattavaa tukea tarvitseville ihmisille mielekästä tekemistä ja sisältöä päivään.

Kaupungin toimipaikkojen lisäksi palvelua on tarjolla myös ostopalveluyksiköissä.

Vaikeavammaisten päivätoiminnan tavoitteena on tarjota vaikeavammaisille henkilöille itsenäi-sessä elämässä selviytymistä tukevaa ja sosiaalista vuorovaikutusta edistävää toimintaa.

Kaupungin toimipaikan lisäksi palvelua on tarjolla myös ostopalveluyksiköissä.JAA
08.05.2020 14:59