Suoraan sisältöön

Humalistonkadun tilapäishoidon yksikkö

Humalistonkadun tilapäishoidon yksikkö tarjoaa eripituisia lyhytaikaishoitojaksoja helsinkiläisille asiakkaille. Lyhytaikaishoitojakson tavoitteena on mahdollistaa ensisijaisen asumismuodon jatkuminen mahdollisimman pitkään järjestämällä hoivaa ja tukea omaisten levon tai loman ajaksi sekä äkillisessä kriisitilanteessa. Humalistonkadun tilapäishoidon yksikössä on paikkoja tarjolla lyhytaikaishoitoon, asumisvalmennukseen sekä kriisin kohdatessa.

Humalistonkadun - jaksolla olevat henkilöt käyvät omissa toiminnoissaan normaalisti, mm päivätoiminnoissa, koulussa ja työtoiminnoissa. Humalistonkadun toiminta on tästä johtuen ilta- ja viikonloppupainotteista. Humalistonkadulla otamme hoidossa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokautisesti.

Humalistonkadun tilapäisyksikkö sijaitsee Töölössä kaikkien palveluiden ja erinomaisten julkisten yhteyksien varrella.

Palvelut

Humalistonkadun tilapäishoidon yksikön tavoitteena on tukea jokaisen asiakkaan ja asiakasperheen yksilöllisiä tarpeita. Tuen tarve huomioidaan jokapäiväisessä elämässä hoito- ja ohjaussuunnitelman mukaan. Humalistonkadun tilapäishoidon yksikön asiakkaat osallistuvat kodin arkeen omien voimavarojensa mukaisesti ja pyrimme aktivoimaan jokaista asiakastamme mahdollisimman normaalin arjen toteuttamisessa. Kotityöt kuuluvat osana jokaiseen päiväämme. Lisäksi ulkoilua, kauppa-asiointeja ja retkiä ym. teemme mahdollisuuksien mukaan.

Työ- ja päivätoimintoja järjestetään erikseen omissa yksiköissä, joissa asiakas kävisi muutenkin ollessaan kotona. Vapaa-ajalle pyrimme tarjoamaan mielekästä tekemistä yhdessä toisten asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtii moniammatillinen tukipalveluhenkilöstö ja yhteistyökumppanit.

Humalistonkadun henkilökunta voi tarvittaessa konsultoida kehitysvammapoliklinikkaa hoitoon liittyvissä asioissa.22.09.2021 18:47