Artisterna som ska uppträda på konserten.

Unga i Tavastia 2.10 - konsert för inbjudna gäster

Helsingfors stads social- och hälsovårdstjänster för unga bjuder på en gratiskonsert för ungdomar i åldern 16–29 år. Konserten äger rum på Tavastia den 2 oktober 2019 kl. 17–21. Ungdomarna kan hämta sina biljetter från social- och hälsovårdstjänsterna för unga.

På konserten uppträder Etta, Melo, Bizi, Le Fvbelos, Skii6, Cavallini & Shrty samt DJ-duon Hoodwatch. Evenemanget ordnas i samarbete med Tavastia och är drogfritt.

Under evenemanget lanseras den förnyade webbplatsen Ungas social- och hälsovårdstjänster. Med hjälp av webbplatsen vill man nå ungdomar angående frågor som är viktiga för dem. Det genomgripande temat för webbplatsen är de ungas välbefinnande och självständiga liv, exempelvis psykiskt välbefinnande, ett eget hem och egna pengar samt sexualitet. På grund av ett allt större behov av mänskliga kontakter för och med de unga öppnar vi mot slutet av året en chatt för ungdomar, där hälsovårdare och experter inom socialt arbete svarar på större och mindre frågor om livet. Ungdomar uppmärksammas också på Instagramkontona @stadinnuortensosiaalityo och jalkihuolto_hki.

De unga har varit med och utvecklat konserten, webbplatsen och chatten.

Evenemangets webbplats (på finska)