Gårdsbacka hälsostation.

Aktuellt i juni 2021 - Mot Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande

Renoveringen av Gårdsbacka hälsostation är färdig. Renoveringen av Gårdsbacka hälsostation blev färdig i slutet av april. De förnyade lokalerna står bättre till tjänst både för klienterna och experterna.

Gårdsbacka hälsostation kommer att fungera på den gamla bekanta platsen fram till 2025. Den omfattande renoveringen som ursprungligen planerades kommer inte att genomföras i Gårdsbacka, eftersom byggnaden rivs efter 2025. Då flyttar tjänsterna till Kvarnbäcken.

Sommarens tjänster

Helsingforsborna erbjuds behövliga social- och hälsovårdstjänster också under sommarmånaderna.

Stensböle hälsostation är stängd 28.6–1.8. Klienterna i Stensböle kan under högsommaren söka sig till Gårdsbacka hälsostation, Köpgränden 3, tfn 09 310 60410. Kvarnbäckens och Gårdsbackas hälsostationer står till tjänst normalt under hela sommaren, vardagar kl. 8–16.

Stensböle tandklinik är stängd 28.6–8.8. Tandklinikerna i Kvarnbäcken och Gårdsbacka står till tjänst normalt. Tandvårdens tidsbeställning står till tjänst på 09 310 51400 mån–tor kl. 7–18 och fre kl. 7–15.

Ytterligare information om social- och hälsovårdstjänsterna under sommaren finns på hel.fi/sotesommar

Kom med – svara på enkäten!

Hur skulle du vilja delta i utvecklingen av Kvarnbäckens central för hälsa och välbefinnande? Svara på enkäten via länken senast 27.6.2021. Tack för dina svar!

Kom med på e-postlistan för Kvarnbäckens centraler för hälsa och välbefinnande sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi. Du får aktuell information, enkäter och inbjudningar t.ex. till invånarevenemang. Vänligen ge oss endast din e-postadress, men inga andra personuppgifter.

Du kan ge feedback om social- och hälsovårdstjänsterna i Kvarnbäcken på hel.fi/palaute.

Bild: Kimmo Brandt