Gumtäkts friluftsbad.

Försäljningen av e-biljetter till Gumtäkts friluftsbad fortsätter

Försäljningen av elektroniska förhandsbiljetter till Gumtäkts friluftsbad fortsätter, biljetter kan nu köpas i förväg från nätbutiken för de två följande veckorna och för Månskensbadet.

Förhandsbiljetter säljs nu för följande dagar

- må–fr 20–24.7 kl. 10.30–14.30
- må–lö 27.7–1.8 kl. 10.30–14.30

Dessutom fås biljetter redan till det traditionella Månskensbadet vid Gumtäkts friluftsbad fr 21.8 kl. 20.00–23.00.
Försäljningen av förhandsbiljetter avslutas alltid 30 minuter innan entrétiden upphör, dvs. kl. 14 varje dag och kl. 19.30 till Månskensbadet.

Förhandsbiljetten till Gumtäkts friluftsbad ger en stressfri entré för till exempel barnfamiljer då besökare med förhandsbiljett har rätt att i sommarhettan gå förbi kön direkt till friluftsbadet. Vid ett köp kan man köpa fem stycken engångsbiljetter till normalpris for vuxna och barn. Det finns tre typer av förhandsbiljetter: biljett för vuxna 5 euro, barn 7–17 år 2,50 euro och barn 0–6 år 0 euro, vilken ändå måste bokas i nätbutiken om det i simsällskapet ingår barn under 6 år.

Försäljningen av förhandsbiljetter till Gumtäkts friluftsbad är ett försök där vi samlar in kundrespons om utvecklingen av nätbetalning för motionstjänster.

Försöket med inträdesbiljetter som betalas på nätet är ett exceptionellt snabbt och behändigt gemensamt pilotprojekt för Helsingfors kultur- och fritidssektor och en del av sektorns digitaliseringsprogram. Med hjälp av utvecklingsarbetet samlas data och användarupplevelser in för framtiden, eftersom Helsingfors vill vara världens mest fungerande kultur- och fritidsstad. Våra samarbetspartner som gjort projektet möjligt är nätbutiksleverantör Eventilla samt betalningsförmedlingstjänsten Bambora.

Gumtäkts friluftsbads nätbutik

Mer information

Gumtäkts friluftsbads pilotprojekt
Joonas Kinnunen, projektplanerare, tfn 040 48 54 837, joonas.kinnunen@hel.fi
Katja Kuusisto, teamchef, tfn 040 70 66 697, katja.kuusisto@hel.fi

Bild: Aki Rask