Kulturcentret Caisa och #älämahdumuottiin projektet på Pop up –torget på borgmästarens invånarafton den 30 januari 2020

Kulturcentret Caisa och #älämahdumuottiin presenteras på Pop up-torget under borgmästarens invånarkväll för invånarna i Hagnäs och Sörnäs den 30 januari.

Representanter för Kulturcentret Caisa berättar om vårens program och delar ut fribiljetter till Caisas föreställningar och konserter. Utställningens #älämahdumuottiin fotografer och fotografiska konstnärer Mirkku Merimaa och Niina Stolt är också på plats under tillställningen.

#älämahdumuottiin är ett projekt som visar fotografier av nakna människor tillsammans med en skyltdocka. Projektet ifrågasätter befintliga normer och uppmuntrar människor att bli synliga som de är. Utställningen som visas på Caisa består av 1 200 bilder. Projektets fotosessioner fortsätter och alla är välkomna att bli fotograferade. Man kan höra sig för om nästa fotosession på plats och ställe. 

Caisas vår är full av program
Under vårsäsongen erbjuder Caisa också en mängd olika föreställningar och evenemang. ”I början av februari arrangeras en konsert av Hasse Wall och Asaama Orchestra. Så det finns jazzig musik för många smaker”, säger Catia Suomalainen Pedrosa, direktör för Caisa. ”Vi erbjuder även konstutbildning, så som 5x2-kurser för skolklasser i Helsingfors och verkstäder för småbarn från och med den 4 februari dit man kan komma utan förhandsanmälan. Man kan också hyra Caisas utrymmen. Det finns till exempel större och mindre rum för möten eller verkstäder.”

Bild: #älämahdumuottiin, Caisas Galleri, 6-27 februari 2020. Ekogatan 4 B

Borgmästarens invånarafton 30 januari 2020
Kulturcentret Caisa

DELA