Centbiblioteket Ode

Årets första möte för kultur- och fritidsnämnden är öppet för allmänheten

Helsingfors stad tar ett ytterligare steg mot ett öppnare beslutsfattande då årets första möte för kultur- och fritidsnämnden är  öppet för allmänheten och det ordnas på centrumbiblioteket Ode.

Vid mötet behandlas bland annat planeringsprinciperna för Servicenätverket för Kultur och fritid samt halvtidsöversynenen av delaktighets- och jämställdhetsplanen för Kultur- och fritidssektorn 2018—2021. 

Mötets föredragningslista publiceras i sin helhet på torsdagen den 9 januari 2020. Föredragningslistan är på finska. Ordförande för kultur- och fritidsnämnden är biträdande borgmästare Nasima Razmyar (SDP). 

Mötet ordnas ti 14.1 i Odes Maija-sal som rymmer 180 personer i ankomstordning. Mötet börjar klockan 16.15 och publiken uppmanas att komma i god tid. 

Frågor till nämndens medlemmar kan ställas på förhand

Publiken kan ställa frågor på förhand och kommentera punkter på mötets föredragningslista med ett elektroniskt formulär.  Frågor kan ställas till och med måndagen den 13 januari 2020 klockan 12. Formulärets språk är finska. 

Man kan följa med det direktsända mötet på Helsingfors-kanalen på nätet på adressen https://www.helsinkikanava.fi/kanava/fi. Mötets språk är finska.

 Centrumbiblioeteket Odes adress är Tölöviksgatan 4.

 Välkommen med!

 DELA