Bild: Ode, Andrey Shadrin

Lekparken Loru i Ode bjuder in till lek!

Helsingfors stads lekparksverksamhet öppnar en ny lekpark Loru 5.12.2018 i centrumbiblioteket Ode. Vid invigningen av Ode 5–6.12. bidrar lekparksverksamheten med lek och sång under ledning.

Lekparken Loru är en öppen mötesplats för barnfamiljer i centrums hjärta, i Odes varma famn. Där bjuds barn och familjer på ledda sång-, lek-, rams- och motionsstunder. Lekparken Loru presenterar lekparksverksamheten i Helsingfors och hjälper familjer att hitta en lekpark inom sitt eget bostadsområde.

Loru är också ett utmärkt utflyktsmål för barn- och skolelevgrupper av olika slag. Lekparken Loru har ett gott samarbete med biblioteket och Odes partner – tillsammans lyfter vi fram barnkulturen: "Efter bibliotekets sagostund blåses det liv i sagorna genom lek i Loru", berättar ledande lekparksledare Tiina Mesiniemi.

Välkomna till Loru, Helsingfors nyaste lekpark!

I december, från och med 7.12.2018, är Loru öppen vardagar kl. 9.30–17.30. Öppettiderna våren 2019 är, från och med 7.1.2019, mån.,tis., tors. och fre. kl. 9.30–17.30 samt ons. 10.00–18.00. Lekparkens lekområde utomhus blir klart sommaren 2019.

Det är lättast att komma till Loru från Tölövikens sida, via Odes norra flygel och entrévåningen. Lekparken har också verksamhet i Barnens värld i tredje våningen.

Bekanta dig med programmet för Odes invigning.

Lekparken Loru


DELA