Suoraan sisältöön
Etusivu
                              Muut kielet ▼
A A A

Zachris Castrenin säätiö jakaa apurahoja työväenopiston opiskelijoille

Zachris Castrenin säätiö tukee ja edistää kansansivistystyötä jakamalla apurahoja Helsingin suomenkielisen työväenopiston opiskelijoille opiston ulkopuolella tapahtuvaan opiskeluun. 

Apurahan hakuaika on vuosittain huhtikuussa. Perustellun hakemuksen mukaan apurahaa voidaan myöntää myös esiintyville ryhmille. Apurahaa ei myönnetä ammattiin liittyvään koulutukseen.

Apurahoja myönnetään säätiön talousarvion puitteissa. Apuraha myönnetään kalenterivuoden aikana tapahtuvaan opiskeluun. Apurahan myöntäminen edellyttää hakemusta välittömästi edeltävän kahden (2) lukuvuoden opiskelua Helsingin työväenopistossa

Apurahaa hakuaika on huhtikuun 2016 loppuun mennessä. Hakulomakkeita ja ohjeita saa työväenopiston toimistosta ja opiston nettisivuilta: http://www.hel.fi/www/sto/fi/tyovaenopisto-esittely/opistolaisyhdistys/ 
Hakulomakkeen voi tallentaa myös täältä.

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen ZACHRIS CASTRENIN SÄÄTIÖ, PL 5300, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemuksen pakolliset liitteet ovat opintotodistus, jonka voi pyytää työväenopiston toimistoista sekä kurssin järjestäjän laatima kurssiesite. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Lisätietoja:
Ritva Nuutinen, puh. 040-5555 062 tai zcs(@)gmail.com 

JAA