Suoraan sisältöön
                              Muut kielet ▼
A A A
Vuotalon avoimessa oppimiskeskuksessa voi käyttää tiistaisin tietokoneita ja ohjelmia ilman ajanvarausta. Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää

Vuotalossa avautuu uusi avoin oppimiskeskus

Työväenopisto avaa tiistaina 5. syyskuuta Vuotalon avoimen oppimiskeskuksen (Mosaiikkitori 2), jossa voi käyttää itsenäisesti opiston tietokoneita ja skannereita. Palvelu on avoinna marraskuun loppuun saakka tiistaisin klo 13–16.15.

Tietokoneilta löytyy perusohjelmiston lisäksi Adoben uusin CC 2017 Pro -paketti, joka sisältää muun muassa Photoshopin, InDesignin, Illustratorin ja Premiere Pron. Käytössä on myös nopea nettiyhteys, skannereita ja tulostin. Luokkaan voi saapua ilman ajanvarausta.

Avoimessa oppimiskeskuksessa on paikalla ohjaaja, joka auttaa tarvittaessa tietokoneongelmien kanssa, mutta erityisosaamista hänellä on kuvankäsittelystä, vektorigrafiikkasta ja taittotyöstä. Jos kaipaat tarkempaa ohjausta, voit varata ajan paikan päältä tai numerosta 09 310 88628.

Vuotalon avoin oppimiskeskus on osa työväenopiston osallisuushanketta, jossa palveluja tarjotaan opiskelijoiden toiveiden mukaisesti.


Lisätiedot:

Hanna Siikamäki
koulutussuunnittelija, media ja tietotekniikka
puh. 09 310 88628


 


JAA