Yksinäinen nainen istuu keväisen rannan tuntumassa.

Virtaa kevääseen verkkokursseilta

Helsingin työväenopistossa alkaa huhti-toukokuussa vielä satoja kursseja, jotka toteutetaan etäyhteyksin. Kaikki verkkokurssit ja -luennot löydät ilmonet.fi-palvelusta.

Kevään edetessä ehdit hienosti ottaa uuden kielen alkeet haltuun tai kerrata ja terävöittää aiemmin oppimaasi. Alkamassa on muun muassa espanjan, ranskan, venäjän, saksan, englannin ja makedonian alkeiskursseja. Myös kieliopin ja puheen hiomiseen on monia lyhytkursseja eri kielissä. Matkailijan kielisovellukset -kurssilla tutustut helppokäyttöisiin kielisovelluksiin, jotka kääntävät puhetta ja tekstiä mobiililaitteella.

Kotitalouden kurssit herättävät makunystyrät hyrisemään. Saat ruokaohjeet ja ostoslistan ennakkoon, ja kokkaamaan pääset omassa tutussa keittiössäsi. Ota vaikka lapsi kaveriksesi ja valmistakaa yhdessä herkullinen vegaanibrunssi. Ruokakurssien kylkeen aikuiseen makuun sopii erinomaisesti myös viininmaistelun perusteet.

Käsityön ystävänä voit ennen kesää virkata vielä kesäkasseja, ommella urheilutrikoita, valmistaa taideryijyn tai perehtyä kirjoneuleiden suunnittelun saloihin. Tai valmista lapselle oma persoonallinen keppihevonen!

Kun julkisesti laulaminen on kiellettyä, kannustamme sinua laulamaan kotonasi sydämesi kyllyydestä. Äänenmuodostamisen perusteet -kurssilla opit, miten ääni muodostuu pop- & jazzlaulussa sekä miten hengität laulaessasi. Jatkokurssilla saat myös yksilöllistä ohjausta lauluusi. Suomipopin naiset -kurssilla pääset vetämään tuttuja kappaleita eri vuosikymmeniltä Maarit Hurmerinnasta Jenni Vartiaiseen ja Ellinooraan.

Maksutonta ohjelmaa ilman ilmoittautumista

Jos kurssille sitoutuminen tuntuu haastavalta, kokeile kuvataiteen virkistävää taidepläjäystä. Sessiot saattavat herättää sinussa asuvan pienen taiteilijan – ja tuottaa jopa taide-elämyksen. Tunnit ovat maksuttomia ja niille ei tarvitse ilmoittautua.

Opistosta käsin Live -tapahtumissa tehdään kierrätyshenkisiä käsitöitä. Pääset kysymään ja kommentoimaan maksuttomien tapahtumien aikana chatin välityksellä. Tapahtumiin ei ole ilmoittautumista.

Etäyhteydet tuovat myös maksuttomat asiantuntijaluennot olohuoneeseesi. Istahda alas, kuuntele – ja nauti!

Lisätiedot

ilmonet.fi
Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610

Kuva: Pixabay