Suoraan sisältöön
                              Muut kielet ▼
A A A
Työväenopistossa on paljon vapaita kurssipaikkoja ja ilmoittautuminen käynnissä koko syksyn. Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää

Työväenopiston kursseille mahtuu mukaan

Työväenopistossa on lähes kaikkien ainealojen kursseilla vielä tilaa. Vapaita kurssipaikkoja löydät ilmonet.fi-palvelusta valitsemalla hakuehdoksi ”Vain ne kurssit, joilla on tilaa” sekä antamalla haluamasi hakusanan esim. teatteri. Ilmonetin kautta pääset myös ilmoittautumaan kurssille.

Ilmoittautuminen jatkuu koko syksyn ajan: useille jo alkaneillekin kursseille voi ilmoittautua mukaan. Täysille kursseille kannattaa ilmoittautua varapaikalle, sillä jonot elävät ja paikkoja vapautuu jonossa oleville. Kurssipaikan vapautuessa ilmoitamme paikasta tekstiviestillä.

Ilmonet.fi-palvelusta löydät myös muut pääkaupunkiseudun vapaat kurssipaikat. Mukana palvelussa ovat Helsingors Arbis, Espoon työväenopisto, Esbo Arbis, Vantaan aikuisopisto sekä Kauniaisten kansalaisopisto.

Tee elämäsi hyvä päätös ja tule mukaan harrastamaan ja oppimaan uutta tai elvyttämään vanhaa taitoasi. Nähdään kursseilla!


Lisätiedot

Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610

JAA