Etäopetusta antava opettaja tekee olohuoneessaan lyhytvideota.

Työväenopiston verkkokursseilta piristystä arkeen

Helsingin työväenopiston kevään lähiopetus on muutettu verkko-opetukseksi. Kursseja on muun muassa kielissä, kotitaloudessa, käsitöissä, musiikissa, mediassa ja tietotekniikassa sekä hyvinvoinnin ainealalla. Tarjonnassa on myös muutamia verkkoluentoja.

Työtavat ja -välineet kursseilla vaihtelevat, ja mukaan pääset vähäisilläkin tietoteknisillä taidoilla. Opastusta verkon haasteisiin saat halutessasi opistojen digipajoista ja -opastajilta sekä Helsingin keskitetystä etädigituesta.

Uutta tarjontaa Ilmonetissa

Kaikki loppukevään kurssit ja luennot ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen kursseille käy tavalliseen tapaan Ilmonetin kautta tai ottamalla yhteyttä opiston asiakaspalveluun.

Kevään tarjonnan löydät ilmonet.fi-palvelun Haku-sivulta valitsemalla Laji-valikosta Verkko-opetus sekä Verkkoluennot. Opistokohtaiseen hakuun pääset valitsemalla lisäksi Paikka-valikosta Helsingin työväenopiston.

Draamaleikkivinkkejä ja karanteenigurmeeta

Uusia asioita voit oppia ja kokeilla kotioloissa myös opiston opettajien laatimien lyhytvideoiden avulla. Videoilla opastetaan muun muassa kuvapankin käytössä, sidotaan hurmaava kukkakimppu, leikitään draamaleikkejä, tehdään kirjoitusharjoituksia ja tutustutaan historiaan.

Videot löydät opiston Facebook-sivulta sekä YouTube-kanavaltamme Helsingin työväenopisto.

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610

Kuva: Suunnittelijaopettaja Emmi Komlosi teki kotonaan videoita draamaleikeistä.