Etualalla vihanneksia ja sitruunoita lautasilla, taustalla opiskelijoita kotitalousluokassa.

Työväenopiston kursseilla on vielä tilaa

Opiston ensimmäiset syyskauden kurssit ovat pyörähtäneet käyntiin. Kursseilta löytyy vielä vapaita paikkoja. Voit hyvin tulla mukaan, vaikka ensimmäinen kerta olisikin jo mennyt. Myös uusia kursseja käynnistyy pitkin syksyä.

Haluatko oppia uuden kielen? Muun muassa japanin, korean ja espanjan alkeisryhmissä on tilaa. Syksyn uutuutena voit oppia espanjaa salsaa tanssien. Voit myös tulla kertauskursseille tai mennä mukaan jo pidempään kieltä opiskelleiden ryhmiin. Osa kursseista järjestetään verkko-opetuksena.

Hyvinvointia kaipaaville löytyy useita meditaation ja joogan kursseja. Tanssimaan pääset vielä vaikkapa steppiä, breakdance-katutanssia tai poppingia. Yhteisötanssitunneilla jalkaudutaan erilaisiin tiloihin ja tanssitaan jopa ulkona.

Lyhytkurssit kestävät parista tunnista muutamiin päiviin

Jos pidempiaikainen sitoutuminen kursseille on haastavaa, kannattaa katsastaa lyhytkurssien tarjontaa.

Muistoja Malmin mullassa -kurssilla kuulet dramaattisista kohtaloista Suomen historian näyttämöiltä. Muisteloissa ovat muun muassa Tauno Palo, Ansa Ikonen, Martta Koskinen, Matti Pellonpää ja Armi Aavikko.

Unelmiesi kotia pääset suunnittelemaan Sweet Home 3D -ohjelmalla, jolla loihdit niin pohjapiirustukset kuin sisustukset digitaalisesti. Kurssin oppeja voi soveltaa oman kodin sisustuksen suunnitteluun.

Vaikka lukuisat kurssit ovatkin jo täynnä, löytyy vapaita paikkoja vielä yli tuhannelta kurssilta. Kaikki kurssipaikat löytyvät osoitteesta ilmonet.fi.

Tervetuloa harrastamaan, oppimaan ja viihtymään!

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610

Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää