Työväenopiston kurssilla vanhat herkut saavat uuden ilmeen. Kuva: Helsingin kaupunki

Ota varaslähtö kevääseen – ilmoittaudu työväenopistoon

12.11.2018 06:30

Työväenopiston kevätkausi tarjoaa runsaudensarvestaan jälleen yli 2 000 erilaista kurssia. Tammi- ja helmikuussa alkaville kursseille alkaa ilmoittautuminen maanantaina 12. marraskuuta klo 9 osoitteessa ilmonet.fi. Ilmoittautua voi myös opiston palvelupisteissä sekä puhelimitse numerossa 09 310 88610.

Kevään kotitalouskursseilla tutustutaan muun muassa hatsapuriin ja lobioon eli georgialaisiin herkkuihin, korealaisen keittiön saloihin sekä valmistetaan kasvispainotteista juhlaruokaa brasilialaisittain. Nikkei-fuusiokeittiössä yhdistellään japanilaisia reseptejä ja tekniikoita perulaisiin raaka-aineisiin. Jos isoäiti bloggaisi ja kokkaisi -kurssilla puolestaan päivitetään suomalaisia perinneruokia nykyaikaan.

Liikunnan monipuolisilla kursseilla opitaan askelkuvioita seuratanssien alkeista streettanssiin, huolletaan kehoa ja joogataan. Juoksukoulu aloittelijoille ja Kävelystä juoksuun -kurssit antavat lempeän sykäyksen lenkkipoluille. Lentopallotaitoja voi vetreyttää harrastemielessä tunneilla, joilla pelataan rennolla meiningillä.

Kuvataidekursseilla piirretään fiiliksellä, taiteillaan Rut Brykin keramiikan innoittamana reliefilaattoja, suunnitellaan kehyksiä omiin töihin ja valmistetaan käsin ruukkuja ja veistoksia pihaan tai parvekkeelle. Muistojen kuvat, maalaus ja lisätty todellisuus -kurssilla hypätään lisättyyn todellisuuteen (AR), kun omiin maalauksiin liitetään digitaalisia sisältöjä, valokuvia ja videoita.

Kurssisuunnittelu jatkuvaa

Lisää tarjontaa suunnitellaan pitkin vuotta. Maalis-huhtikuussa alkaville kursseille alkaa ilmoittautuminen 14. tammikuuta ja touko-kesäkuussa alkaville 18. maaliskuuta. Mukaan voi tulla myös kesken lukukauden, mikäli kurssilla on tilaa.

Kaikki kurssit, luennot ja tapahtumat löytyvät ilmonet.fi-palvelusta.

Lisätiedot

Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610

Lue tiedote kokonaisuudessaan.


JAA