Kylpytakkiin ja suihkumyssyyn pukeutunut mies laulaa suihkun varteen.

Työväenopiston kevät tuo väriä elämään – ilmoittautuminen alkaa 28. marraskuuta

Nyt on se aika, kun kannattaa hetkeksi pysähtyä suunnittelemaan kevättä. Työväenopiston laajassa tarjonnassa on jälleen yli 2 300 kurssia ja luentoa – mukana sekä klassikkoja että uutuuksia.

Keväällä voit tutustua Star Trek -tieteissarjan avaruusolentojen kieleen. Klingon on sarjaa varten kehitetty kieli, joka on vuosikymmenien saatossa kehittynyt erikoiseksi ja puhujakunnaltaan kunnioitettavan kokoiseksi keinotekoiseksi kieleksi. Klingon yllättää erikoisella kieliopillaan ja lausumisellaan. Kurssilla opitaan kielen alkeet ja tutustutaan klingonien kulttuuriin.

Mitä on tekoäly? Se selviää Elements of AI: tekoälyn perusteet -opintokokonaisuuden aikana. Kokonaisuus koostuu kuudesta maksuttomasta kurssimuotoisesta luennosta. Aiheina ovat ongelmanratkaisu tekoälyn avulla, tekoälyn käytännön sovellukset, koneoppiminen, neuroverkot sekä tekoälyn yhteiskunnalliset vaikutukset.

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta chileläisten pakolaisten saapumisesta Suomeen. Tammikuussa alkavalla elämäkertakirjoittamisen kurssilla muistellaan ja kirjoitetaan omia sekä läheisten kokemuksia pakolaisuudesta ja elämästä Chilessä ja Suomessa. Teksteistä muodostuu kokoelma, joka julkaistaan syksyllä 2023 osana laajempaa 50 vuotta chileläisiä Suomessa -tapahtumakokonaisuutta.

Ilmoittautuminen alkaa 28.–30. marraskuuta

Ilmoittautuminen alkaa ainealoittain porrastetusti 28.–30. marraskuuta klo 10. Ilmoittautua voi osoitteessa ilmonet.fi, puhelimitse 09 310 88610 sekä opiston asiakaspalvelupisteissä Opistotalossa (Helsinginkatu 26), Stoassa (Turunlinnantie 1), Malmitalossa (Ala-Malmin tori 1) sekä Maunula-talossa (Metsäpurontie 4).

Poimintoja keväältä -esite on jaossa työväenopiston toimipisteissä ja Helsingin kirjastoissa viikolla 47. Koko tarjonta löytyy osoitteesta ilmonet.fi.

Lisätiedot

Kaikki kurssit, luennot ja tapahtumat

Ilmoittautuminen