Nainen pilkullisessa mekossa.

Työväenopisto tarjoaa iloa vapaa-aikaan

Epävarmoista ajoista huolimatta kannattaa katsoa avoimin mielin tulevaisuuteen ja varata mielekästä tekemistä kevääksi. Ilmoittautuminen Helsingin työväenopiston kursseille alkaa porrastetusti joulukuun 7.–9. päivä.

Työväenopiston kevätkauden kurssit on suunniteltu niin, että opetus voidaan tarvittaessa siirtää nopealla aikataululla toteutettavaksi etänä. Lähiopetuksen ryhmäkoot on puolitettu, jotta turvavälit säilyvät luokkatiloissa.

Verkkokurssien määrää on jälleen lisätty. Verkossa saat näppärästi haltuun uuden kielen alkeet tai voit prepata ruosteisia taitojasi. Verkkokursseilla voit myös esimerkiksi harjoittaa laulussa tärkeää äänenmuodostusta, oppia leipomaan kanelipullia, osallistua akvarellimaalaukseen tai perehtyä vaikuttavan kirjoittamisen saloihin.

Luontoretkiä ja katukävelyä

Myös kaupunkiluonto tarjoaa hyvät puitteet oppimiselle. Lähiseutujen luontokohteisiin suuntautuvilla retkillä saat uusia elämyksiä ja vinkkejä ulkoiluun. Lintukursseilla opit tunnistamaan niin yölaulajia kuin muita luonnon kultakurkkuja.

Jos mieluummin ulkoilet kivikylässä, lähde katukuvauskurssille Kallioon. Laajemmalla reviirillä liikkuvat puolestaan voivat ottaa koko Helsingin haltuun Insta-kuvaajan silmin.

Laatuaikaa – yksin tai lapsen kanssa

Perhekurssit ovat oiva tapa viettää laatuaikaa lasten ja nuorten parissa. Eri-ikäisten lasten kanssa pääset leipomaan ja kokkaamaan herkullisia ruokia, tekemään hauskoja muovailuvaha-animaatioita tai vaikkapa heittäytymään teatterileikkien maailmaan.

Kaikille avoimet luennot jatkuvat keväällä runsaslukuisina. Voit seurata eri alojen huippuasiantuntijoiden luentoja maksutta. Osa luennoista välitetään verkon kautta. Luentotarjonta löytyy ilmonet.fi-palvelusta ja nettisivujemme menovinkeistä.

Ilmoittautuminen alkaa joulukuussa

Kursseille ilmoittautuminen alkaa aineittain porrastettuna 7.–9. joulukuuta

• klo 10 alkaen ilmonet.fi
• klo 10–16 puhelimitse 09 310 88610

Aiemmasta poiketen paikan päällä ei voi ilmoittautua, sillä koronarajoitusten vuoksi toimipisteet ovat kiinni.

Keväälle 2021 emme julkaise perinteistä opinto-opasta. Joulukuun alussa ilmestyy kevätesite, jossa on esimerkkejä tulevasta tarjonnasta. Kaikki kurssit ja luennot löytyvät ilmonet.fi-palvelusta.

Kaiken kaikkiaan tarjoamme yli 2 500 erilaista mahdollisuutta kevääseen – löydä oma juttusi ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot

Ilmoittautuminen
Asiakaspalvelu
puh. 09 310 88610
ma–to klo 10–16

Uutinen julkaistu 2. ja tuoreutettu 7.12.