Tunneteatteri. Kuva: Jenni Granqvist

Tunneteatteri pistää metsän rokkaamaan

Työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n vekkaritoiminnan yhteinen Tunneteatteri esittää Metsä rokkaa! -esityksen Opistotalon juhlasalissa 25.4.–2.5.2019. Esityksen ovat ohjanneet Markku Ihamäki ja Hanna Häyhä.

Metsä rokkaa! -näytelmässä lentokoneellinen rokkareita ja julkkiksia tekee pakkolaskun metsään. Metsästä löytyy maaginen nuotio, jonka äärellä he kohtaavat jännittävät eläimet, peikot ja haltijat.

Mitä tapahtuu kun rokkarit ja eläimet kohtaavat toisensa? Syntyykö riita vai löytyykö yhteinen sävel?

Kaikki esityksen hahmot, kohtaukset ja tarinat ovat tunneteatterilaisten itse ideoimia. Myös esityksessä kuultava musiikki on ryhmäläisten itse valitsemaa.

Esitykset:

to 25.4. klo 12 (ensi-ilta)

la 27.4. klo 14

to 2.5. klo 12

Opistotalo, juhlasali, Helsinginkatu 26

Vapaa pääsy. Ei ennakkovarauksia. Esityksen kesto noin 40 min.

Tunneteatteri on työväenopiston ja Kehitysvammatuki 57 ry:n yhteinen teatteriryhmä, jossa on 15 osallistujaa ja kaksi vertaisryhmän vetäjää. Vertaisryhmän vetäjät vastaavat myös ryhmän ohjaamisesta. Ryhmässä toimii lisäksi taustatukityöntekijä sekä kolme vapaaehtoista taustatukihenkilöä.

Metsä rokkaa! on Tunneteatterin seitsemäs esitys ja ensimmäinen, jonka ryhmä on suunnitellut alusta loppuun itse.

Esiintyjät:

Jaana Vasenius, Ari Pesonen, Anu Kauppila, Timo Jäppinen, Joni Kaikko, Juha Salo, Joni Hämäläinen, Christa Torkkel, Joonas Laatikainen, Veli-Pekka Venho, Oona Karjalainen, Aarno Koivula, Jarmo Laamanen, Seppo Rapeli, Michael Rapp-Kaplan, Outi Kero, Jussi Broman, Milla Hilke, Janna Inkinen, Jenni Granqvist, Niina Laitila

Ohjaus: Markku Ihamäki ja Hanna Häyhä

Käsikirjoitus: Työryhmä

Lisätiedot:

Markku Ihamäki, ohjaaja

ihamaki.markku@gmail.com